Κοτόπουλο με χυμό πορτοκαλιού, κάρυ και γιαούρτι

<p><strong>Υλικά</strong><br /><span>500 γρ φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μεριδούλες</span><br /><span>2 πιπεριές Φλωρίνης</span><br /><span>200γρ. γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών</span><br /><span>1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι</span><br /><span>Ξύσμα από 1 πορτοκάλι ακέρωτο</span><br /><span>Αλάτι, πιπέρι</span><br /><span>2 κουταλιές της σούπας κάρυ</span><br /><span>3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο</span><br /><span>1 κουταλιά της σούπας αλεύρι</span><br /><br /><strong>Εκτέλεση</strong><br /><span>Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε ελαφρά το κοτόπουλο. Προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε ροδέλες και το κάρυ. Ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά και σβήνουμε με το χυμό πορτοκάλι. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το ξύσμα και λίγο νερό αν χρειάζεται και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο. Όταν έχει ψηθεί προσθέτουμε το γιαούρτι και το αλεύρι και ανακατεύουμε ώστε να δέσει η σάλτσα.</span><br /><br /><br /></p>

Σχετικά άρθρα