Αρχική / More / Βιβλία / Mια κινητή βιβλιοθήκη λεωφορείο στην πόλη μας!
Mια κινητή βιβλιοθήκη λεωφορείο στην πόλη μας! thumbnail

Mια κινητή βιβλιοθήκη λεωφορείο στην πόλη μας!

Η γνώση τρέχει… Πρόλαβέ την! Ήδη από την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013, η "Κινητή Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης" ξεκινάει πάλι τις διαδρομές στην πόλη μας, με πρώτη στάση στην Πλατεία Ανεξαρτησίας (Αγ. Μαρίνα).


Βιβλία όλων των θεματικών "επιβιβάζονται" στο ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο, το οποίο θα κάνει στάση κάθε Τετάρτη στις πλατείες Ανεξαρτησίας και Φλέμινγκ -εναλλάξ- από τις 16:00 μέχρι τις 19:00.


Το "Βιβλιο-αυτοκίνητο"  δανείζει βιβλία κάθε είδους, τα οποία επιστρέφονται και πάλι σε αυτό. Η διαδικασία δανεισμού είναι η ίδια με αυτή που ισχύει στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.


Όποιος επιθυμεί να δανειστεί γράφεται μέλος της, προσκομίζοντας την ταυτότητα του κι ένα λογαριασμό του ΟΤΕ, για να διαπιστωθεί ότι είναι κάτοικος Ηλιούπολης.


Η υπηρεσία της "Κινητής Βιβλιοθήκης" είναι μια πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Οργανισμού, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και της προσπάθειας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την ενίσχυση της φιλαναγνωσίας στην πόλη μας.


Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε εδώ!


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X