Αρχική / Μόδα & Ομορφιά / Πώς να βάλετε εύκολα ψεύτικες βλεφαρίδες!
Πώς να βάλετε εύκολα ψεύτικες βλεφαρίδες! thumbnail

Πώς να βάλετε εύκολα ψεύτικες βλεφαρίδες!

Step 1: Βρες το σωστό μέγεθος


Τοποθέτησε την βλεφαρίδα νοητά κατά μήκος του ματιού σου. Κόψε την ψεύτικη βλεφαρίδα στην αρχή (εσωτερική γωνία) σε περίπτωση που προεξέχει αρκετά από το μάτι σου. 


Tip: η ψεύτικη βλεφαρίδα πρέπει να σταματάει λίγο πριν το τελείωμα των δικών σου άνω βλεφαρίδων ούτως ώστε το αποτέλεσμα να μην δείχνει στιλιζαρισμένο ή fake.  


Step 2: κόλλα το!


 Απλώνεις την κόλα σε όλο το μήκος της βάσης της ψεύτικης βλεφαρίδας δίνοντας βαρύτητα στην ποσότητα (όχι πολύ ποσότητα αλλά όχι και ελάχιστη). Περίμενε ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν την τοποθετήσεις ώστε να μην είναι τόσο υγρή, αυτό είναι και όλο το κόλπο, να πιάσει σαν φλοιός η κόλλα.. δηλαδή να αρχίζει να στεγνώνει ελαφρά όταν την τοποθετούμε! 


 


Step 3: η σωστή τοποθέτηση


 Ξεκίνησε βάζοντας την ψεύτικη βλεφαρίδα στη ρίζα των δικών σου βλεφαρίδων. Καλό θα ήταν, η τοποθέτηση να γίνει με το χέρι και όχι με τσιμπιδάκι γιατί αν ξεφύγει λίγο μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στο μάτι .Η σωστή κίνηση είναι από την εξωτερική γωνία του ματιού, αφήνοντας όμως 1-2 εκατοστά από το τελείωμα των δικών σου βλεφαρίδων, και προς την κόγχη.  

 


 


Step 4: για σταθερό αποτέλεσμα


Με το δάχτυλό σου πιέζεις ελαφρώς την ψεύτικη βλεφαρίδα προς τα μέσα ( δηλαδή προς την ρίζα των φυσικών σου βλεφαρίδων)  μέχρι να στεγνώσει. 

 

 

Step 5: μάσκαρα

 Βάζεις μάσκαρα τόσο όσο χρειάζεται μέχρι να ενωθούν οι δικές σου βλεφαρίδες με τις ψεύτικες. Καλό είναι να αποφύγεις την υπερβολική ποσότητα μάσκαρα γιατί το αποτέλεσμα δε θα σε κολακεύει. 

 


 


 Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X