Αρχική / Media (old articles) / comScore: Η Apple πρώτη στους κατασκευαστές, το Android ηγείται στο λογισμικό
comScore: Η Apple πρώτη στους κατασκευαστές, το Android ηγείται στο λογισμικό thumbnail

comScore: Η Apple πρώτη στους κατασκευαστές, το Android ηγείται στο λογισμικό

 


Η τελευταία έκθεση της comScore για την κατάσταση της αγοράς στις φορητές συσκευές στις ΗΠΑ το τρίμηνο μέχρι τον Αύγουστο του 2013 φέρνει την Apple στην πρώτη θέση των κατασκευαστών και το Android στην πρώτη θέση των λειτουργικών συστημάτων επαληθεύοντας ουσιαστικά την τάση που διαμορφώνεται τους τελευταίους μήνες.


Συγκεκριμένα, η Apple συγκέντρωσε το 40.7 τοις εκατό της αγοράς των κατασκευαστών – αύξηση 1.5 τοις εκατό από τον Μάιο – σε σύνολο 145 εκατομμυρίων συνδρομητών smartphones. H Samsung κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 24.3 τοις εκατό – αύξηση 1.3 τοις εκατό – ενώ ακολουθούν HTC, Motorola και LG με 7.4, 6.9 και 6.7 τοις εκατό αντίστοιχα.


 


Όσον αφορά τα λειτουργικά συστήματα το Android κατέλαβε και πάλι την πρώτη θέση με ποσοστό 51.6 τοις εκατό -μείωση 0.8 τοις εκατό. Στην δεύτερη θέση η Apple συγκέντρωσε το 40.7 τοις εκατό της αγοράς – αύξηση 1.5 τοις εκατό – ενώ ακολούθησαν BlackBerry, Microsoft και Symbian με 4, 3.2 και 0.3 τοις εκατό αντίστοιχα.


[via comScore]

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X