Αρχική / More / Αθλητικά / ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣ ΜΟΥΡΛΟ
ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣ ΜΟΥΡΛΟ thumbnail

ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣ ΜΟΥΡΛΟ

Όταν είσαι πρόεδρος ομάδας, πολύ περισσότερο προπονητής, δεν γουστάρεις έναν παίκτη σαν τον Μήτρογλου. Όπως στο λέω. Από μία άποψη δεν έχει όλο το δίκαιο ο παίκτης, όταν όπως ο τρελλοϊνδιάνος Μήτρογλου, ας το πούμε έτσι, είναι "ιδιοσυγκρασιακός". Συμπεριφέρεται σύμφωνα με τη φύση του, με την ιδιοσυγκρασία του. Εγώ, δηλαδή, ο πρόεδρος, ο προπονητής, είμαι υποχρεωμένος να τον πάω πάσο τον παίκτη με τον περίεργο χαρακτήρα, με τηναλανιάρικη συμπεριφορά.

Κι όμως έτσι πρέπει να γίνει, κύριε προπονητά! Κι εσύ παίκτης υπήρξες. Έζησες τους σφυγμούς τόσο μέσα στα αποδυτήρια, όσο και την ένταση πάνω στο γήπεδο. Δεν το πήρες πρέφα μια ζωή στο ποδόσφαιρο;

Ότι, εκτός κάποιων εξαιρέσεων, οι ποδοσφαιριστές που σου δίνουν λύσεις έχουν ασιδέρωτο ταμπεραμέντο. Γενικά, μιλάμε, ακαδημαϊκά, ούτε για τον Μήτρογλου, ούτε για τον Ολυμπιακό. Λέμε, λοιπόν, κύριε προπονητά, ότι οφείλεις να συμβιβαστείς, πιο σωστό είναι να συμφιλιωθείς με τον "ιδιότροπο" παίκτη.

Έτσι κάνουν οι έξυπνοι προπονητές. Αυτοί που ξέρουν τη δουλειά τους δεν θα πουν για τον χρήσιμο παίκτη ότι είναι μουρλός, ότι είναι ξεροκέφαλος.
apodytiriakias.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X