Αρχική / Σεξ / Της αρέσει το σεξ μαζί σου ή προσποιείται; Τρόποι για να το καταλάβεις!
Της αρέσει το σεξ μαζί σου ή προσποιείται; Τρόποι για να το καταλάβεις! thumbnail

Της αρέσει το σεξ μαζί σου ή προσποιείται; Τρόποι για να το καταλάβεις!

Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις την κοπέλα σου. Να γνωρίζεις αν είναι ικανοποιημένη από το σεξ μαζί σου. Κατά κανόνα είναι δύσκολο να “διαβάσεις” μια γυναίκα και πολύ περισσότερο κατά τη διάρκεια του σεξ. Γι’ αυτό πρέπει να εξετάσεις τη γλώσσα του σώματός της και να ανακαλύψεις πως νιώθει!

Γρήγορη αναπνοή

Όταν βρισκόμαστε σε χαλαρή κατάσταση, η αναπνοή μας είναι ήσυχη και ήρεμη. Όταν μια γυναίκα είναι “αναμμένη” η αναπνοή της είναι πιο έντονη, με πολλούς αναστεναγμούς. Η αύξηση του καρδιακού ρυθμού, όταν το σώμα της προετοιμάζεται για τον οργασμό , σημαίνει ότι τα εσωτερικά της όργανα και οι μύες απαιτούν περισσότερο οξυγόνο. Αν μπορείτε να ακούσετε την αλλαγή στην αναπνοή της, τότε είστε στον σωστό δρόμο. Και αν νιώσετε την καρδιά της να χρυπάει έντονα και γρήγορα είστε επίσης στον σωστό δρόμο. Αυτλη είναι η σεξουαλική γλώσσα του σώματός της που σας δίνει σημάδια ότι είναι “αναμμένη”. Ωστόσο αν αναπνέει κανονικά μετά από έναν μεγάλο οργασμό, τότε είναι πολύ καλή στο να προσποιείται!

Ρίγη και γενικότερη κίνηση του σώματος

Αν η κοπέλα σου τεντώνει τα δάχτυλα των ποδιών της και λικνίζεται κατά τη διάρκεια του σεξ, σημαίνει ότι απολαμβάνει το σεξ μαζί σου. Αν απλώς ξαπλώνει ακίνητη, τότε μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά. Δοκιμάστε να αλλάξετε στάσεις, και προσπαθήστε να την ερεθίσετε με το στόμα ή τα δάχτυλά σας.

Συγχρονισμός των σωμάτων

Όταν η κίνησή της συναντά τη δική σου, τότε κάνεις σίγουρα κάτι σωστό. Το καλό σεξ είναι συχνά πολύ συγχρονισμένο, γιατι έτσι είναι τα σώματα μας συγχρονισμένα, ώστε να φτάνουμε εύκολα σε οργασμό. Επαναλαμβανόμενες κινήσεις στο σωστό σημείο, οδηγούν στην κορύφωση. Το δύσκολο είναι να βρεις την κατάλληλη στάση. Αν δεν ανταποκρίνεται στις ωθήσεις σας, τότε η σεξουαλική γλώσσα του σώματός της, σας λέει ότι θέλει κάτι άλλο. Αλλάξτε λοιπόν στάση και δείτε πως θα αντιδράσει. Το να διαβάζεις σωστά την γλώσσα του σώματός της κατά τη διάρκεια του σεξ, σημαίνει περισσότερη απόλαυση και για τους δύο.

Η θέση των χεριών της

Αν συγκρατεί των εαυτό της τότε μάλλον πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό. Τα χέρια της μπορεί να είναι γύρω σας, στο στήθος σας, στο κεφάλι σας, οπουδήποτε εκτός από το ίδιο της το σώμα. Αν αυτή είναι από πάνω, τότε θα χρειαστεί τα χέρια της για να δώσει στον εαυτό της τη δύναμη και να πάρει την καλύτερη γωνιά για να μπορέσεις να διεισδύσεις με περισσότερη επιτυχία. Όταν τα χέρια της είναι τεντωμένα στο πλάι, τραβώντας τα σεντόνια, τότε μπορείς να είσαι σίγουρος ότι βρίσκεσαι ακριβώς εκεί που πρέπει να είσαι, και μπορείς να συνεχίσεις ακάθεκτος!


Κίνηση των μυών του κόλπου

Έχεις ένα από τα πιο ευαίσθητα μέρη σου, μέσα σ’ ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία της – με κάθε κίνηση μέσα της μπορείς να αισθανθείς τις συσπάσεις του κόλπου της. Το τοίχωμα του κόλπου είναι από τους πιο ισχυρούς μύες και μια γυμνασμένη κοπέλα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει σε κάποιο βαθμό για την ευχαρίστησή της κατά τη διάρκεια του σεξ. Η εναλλαγή πίεσης και χαλάρωσης κατά τη διάρκεια του σεξ θα σας κάνει και τους δύο να απολαμβάνεται περισσότερο το σεξ. Οι γυναίκες που έχουν τον έλεγχο των μυών του κόλπου τους, είναι αυτές που απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ και έχουν πιο έντονους και πολλαπλούς οργασμούς. Οπότε όσο είσαι μέσα της μπορείς να καταλάβεις πόσο καλό σεξ κάνεις!


Οι γυναίκες αγαπούν το σεξ όσο οι άνδρες, αλλά πολλές φορές λείπει ο ικανός σύνροφος σου θα της βγάλει τον καλύτερο ερωτικό της εαυτό. Εάν δεν είσαι σίγουρος για το τι η ίδια απολαμβάνει κατά τη διάρκεια του σεξ, ρωτήστε την ευθέως. Κάθε γυναίκα έχει διαφορετικά γούστα, και γι’ αυτό δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος τι της αρέσει. Πειραματήσου με διάφορες στάσεις, και όταν θα ακούσετε την σύντροφό σας να φτάνει σε οργασμό, θα ξέρετε ότι έχετε χτυπήσει ακριβώς το σωστό σημείο, οπότε μην σταματάτε!!

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X