Αρχική / Μόδα & Ομορφιά / Οδηγός ομορφιάς για τις γυναίκες μεταξύ 30-40
Οδηγός ομορφιάς για τις γυναίκες μεταξύ 30-40 thumbnail

Οδηγός ομορφιάς για τις γυναίκες μεταξύ 30-40

Στην ηλικία των 30 και μετά, φροντίζουμε να βάλουμε τις βάσεις για τις επόμενες δεκατίες.


Μια έγκαιρη αντιμετώπιση κάθε αλλαγής που παρατηρούμε στην επιδερμίδα μας, οδηγεί σχεδόν πάντα σε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.


Σε αυτή την δεκαετία, ερχόμαστε αντιμέτωποι με κάποιες λεπτές γραμμές ή ρυτίδες στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια, γνωστές και ως ρυτίδες έκφρασης, οι πόροι γίνονται πιο εμφανείς ή μεγαλώνουν, η παραγωγή καλλαγόνου μειώνεται, ενώ παράλληλα έχουμε και μια ελαφρά ελάττωση της παραγωγής λιπαρότητας.


Επομένως, στόχος στην ηλικία των 30 και κάτι, είναι η συνεχής ανανέωση και λάμψη της επιδερμίδας, η ενυδάτωση της, η προφύλαξη από τις επιβλαβείς ακτινοβολίες του ηλίου, αλλά και η καλή ποιότητα ύπνου και διατροφής.


Σημαντικό ρόλο επίσης στη διατήρηση της νεότητας, παίζει η προστασία από τη δράση των ελεύθερων ριζών μέσω της διατροφής, αλλά και η χρήση προϊόντων περιποίησης με αντιοξειδωτικά συστατικά.


Tips


- Στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης, πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει ένας σωστός καθαρισμός προσώπου.


- Η χρήση αντηλιακής προστασίας καθημερινά κρίνεται απαραίτητη.


- Προσέξτε τη διατροφή σας, τρώτε απ’ όλα και αποφεύγετε τα λιπαρά.


- Φροντίστε να γυμνάζεστε, περιορίζοντας έτσι την αύξηση λίπους.


- Σταματήστε το κάπνισμα.


- Απαραίτητη είναι η χρήση μιας ενυδατικής κρέμας ημέρας και νύχτας, αλλά και η ήπια χρήση αντιγηραντικών ουσιών με αντιοξειδωτικά συστατικά και βιταμίνες C και E.


- Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την φροντίδα των ματιών και την προφύλαξη από τις λεπτές γραμμές γύρω από τη συγκεκριμένη περιοχή, χρησιμοποιώντας καθημερινά μια κατάλληλη κρέμα ματιών.


- Τέλος, συστήνουμε μια μάσκα προσώπου για περισσότερη ενυδάτωση, αλλά και μια απολέπιση, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.


- See more at: http://www.antigiransi.com/30plus.html#sthash.AQvL0Fht.dpuf

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X