Αρχική / Υγεία / Νευρολογία / Πάσχω από μεθερπητική νευραλγία. Υπάρχει πιθανότητα κάποτε να περάσει;
Πάσχω από μεθερπητική νευραλγία. Υπάρχει πιθανότητα κάποτε να περάσει; thumbnail

Πάσχω από μεθερπητική νευραλγία. Υπάρχει πιθανότητα κάποτε να περάσει;

Αναγνώστης μας έθεσε το εξής ερώτημα:


"Πάσχω εδώ και 3 χρόνια από Μεθερπητική Νευραλγία. Εντονότατοι πόνοι και ισχυρότατο καύσος στην αριστερή πλευρά της κεφαλής, μέτωπο, οφθαλμοί και μύτη. Είμαι ΑΜΕΑ με νευρολογικά προβλήματα, ετών 54. Υπάρχει πιθανότητα να περάσει ποτέ; Ευχαριστώ πολύ τους ιατρούς και το sait εκ των προτέρων και ελπίζω σε ειλικρινή απάντηση, αν και νομίζω οτι είναι κατά περίπτωση η διάγνωση. Σας ευχαριστώ"


Στο ερώτημα απαντά ο νευρολόγος κ. Ευάγγελος Κατσαρός:H Mεθερπητική νευραλγία είναι συχνά μία βασανιστική πάθηση, που όμως μπορεί να αντιμετωπισθεί με διάφορα φαρμακευτικά σχήματα ή παρεμβάσεις. Το ότι είστε ΑΜΕΑ δεν αποτελεί εξέρεση στον τρόπο αντιμετώπισης, αλλά θα πρέπει να γίνει και μιά προσπάθεια να ενισχυθεί το ανοσοποιητικό σας σύστημα, με σωστή επιλογή συμπληρωμάτων του οργανισμού. Άλλωστε η αρχική αιτία της νευραλγίας σας που ήταν ο έρπης, για να εμφανισθεί σημαίνει ότι βρήκε ευάλωτο το ανοσοποιητικό σας.


X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X