Αρχική / More / Celebrity news / Στο σφυρί αποδείξεις οτι η Μέρλιν Μονρο έκανε πλαστικές
Στο σφυρί αποδείξεις οτι η Μέρλιν Μονρο έκανε πλαστικές  thumbnail

Στο σφυρί αποδείξεις οτι η Μέρλιν Μονρο έκανε πλαστικές

Στο "σφυρί" βγαίνουν ιατρικές γνωματεύσεις και ακτινογραφίες που αποδεικνύουν πως το απόλυτο σύμβολο του σεξ, η Μέριλιν Μονρόε, αφέθηκε στα χέρια του πλαστικού χειρουργού και της κοσμητικής ιατρικής για να βελτιώσει την εμφάνισή της.


Μια σειρά από ακτινογραφίες μαζί με σημειώσεις από τον πλαστικό χειρουργό της, που αποτελούν μέρος του ιατρικού ιστορικού της από το 1950 ως το 1962, πρόκειται να δημοπρατηθούν στις 9 και 10 Νοεμβρίου από τον οίκο "Jullen's Auctions" στο Μπέβερλι Χιλς της Καλοφόρνια.


Όπως αναφέρεται στα έγγραφα, το 1950 τοποθέτησε ένθεμα στο πηγούνι, ενώ φαίνεται πως είχε ζητήσει να κάνει ρινοπλαστική. Οι γνωματεύσεις φέρουν την υπογραφή του πλαστικού χειρουργού του Χόλιγουντ, Μάικλ Γκάρντιν, επιβεβαιώνοντας την υποψία που κυκλοφορούσε ότι η Μέριλιν Μονρόε, που ακόμη και σήμερα αποτελεί την επιτομή του γκλάμουρ, εμπιστεύτηκε το νυστέρι του πλαστικού.


Πηγή: www.enikos.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X