Απαλά χέρια και το χειμώνα;

Τα όμορφα χέρια ποτέ δεν περνούν απαρατήρητα. Πως μπορούμε όμως να τα προστατέψουμε από το κρύο του χειμώνα και τις καθημερινές κακουχίες; Ακολουθώντας τέσσερα απλά βήματα τα χέρια σας θα αποκτήσουν το πιο απαλό άγγιγμα που είχατε ποτέ.

Από την Κορίνα Συλλογίστου, Beauty Blogger.

 

 

 

 

 

Απολέπιση: Μία φορά την εβδομάδα κάντε ελαφριά απολέπιση στα χέρια σας. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάποιο προϊόν. Αρκεί ένα σπιτικό μείγμα από ζάχαρη και ελαιόλαδο (ή αμυγδαλέλαιο). Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Μασάζ: Όχι μόνο θα ενδυναμώσει την κυκλοφορία του αίματος στα χέρια σας, αλλά θα τα ζεστάνει κιόλας. Μήπως είναι ευκαιρία να ζητήσετε μασαζάκι από τον καλό σας;

Προστασία: Όταν κάνετε δουλειές στο σπίτι, προστατέψτε τα χέρια σας από τα απορρυπαντικά φορώντας  λαστιχένια γάντια. Το καλοκαίρι να προτιμάτε πάντα κρέμα χεριών με δείκτη προστασίας ή απλώστε λίγο από το αντηλιακό σας. Τους κρύους μήνες προστατέψτε τα χέρια σας με ένα ζευγάρι ζεστά γάντια.

Ενυδάτωση: Όσο πιο συχνά απλώνετε ενυδατική χεριών, τόσο το καλύτερο. Βάλτε μια κρέμα μέσα στην τσάντα σας και μία δίπλα από τον νιπτήρα για να μην τη ξεχνάτε ποτέ. Προσπαθήστε να απλώνετε κρέμα κάθε φορά μετά το πλύσιμο των χεριών σας, αλλά και κάθε βράδυ πριν ξαπλώσετε. Το πρωί τα χέρια σας θα είναι σαν μετάξι.

Ποιες είναι οι πιο οικονομικές ενυδατικές κρέμες χεριών; 

Έψαξα, βρήκα τις πιο οικονομικές αλλά και πιο αποτελεσματικές κρέμες που θα προστατέψουν τα χέρια σας από το κρύο του χειμώνα. Πιστέψτε με δε θα θέλετε να τις αποχωριστείτε!

1. Η ενυδατική κρέμα χεριών της Bioten κοστίζει κάτι λιγότερο από 2,50€ και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις ακριβές κρέμες χεριών. Δεν λείπει ποτέ από την τσάντα μου!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Η κρέμα χεριών Mastic Hand της Mastic Spa αποτελεί must have! Από τις καλύτερες που κυκλοφορούν στην αγορά. Περιέχει μαστιχέλαιο, ελαιόλαδο και γλυκερίνη, συστατικά γνωστά για τις μαλακτικές ιδιότητες τους. Έχει απίθανο άρωμα και αφήνει τα χέρια μεταξένια ήδη από την πρώτη εφαρμογή. Κοστίζει 9.60€ και θα τη βρείτε στο masticspa.com και σε καταστήματα καλλυντικών. Και μην ξεχνάμε, είναι ελληνικό προϊόν!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Η κρέμα χεριών της Neutrogena είναι χαραγμένη στη μνήμη μου. Τη θυμάμαι πάντα στην τσάντα της μαμάς μου, στο αυτοκίνητο της, στο κομοδίνο της. Δεν την έχει αλλάξει ως σήμερα και είναι εξαιρετική επιλογή για όσες έχουν ξηρά χέρια και χρειάζονται εντατική περιποίηση. Κοστίζει περίπου 6.50€ και θα διαρκέσει για αρκετό καιρό, αφού αρκεί ελάχιστη ποσότητα σε κάθε εφαρμογή.

 

Σχετικά άρθρα