Θέλεις να ψωνίσεις καλλυντικά αλλά δεν έχεις χρόνο να κατέβεις στα μαγαζιά;

Μήπως ήρθε η ώρα να ανοίξεις τον υπολογιστή σου;  Ψάχνεις για επώνυμα καλλυντικά σε συμφέρουσες τιμές; Kαι ποια ηλεκτρονικά καταστήματα μπορείς να εμπιστευθείς;

Καλλυντικά, αρώματα, κρέμες και αξεσουάρ σε περιμένουν όλα αρκεί να κάνεις τη σωστή επιλογή. Πολύ σημαντικό είναι να θυμάσαι πως κάθε φορά στην τιμή προστίθενται και τα μεταφορικά. Εμείς ανακαλύψαμε όχι μόνο τα πιο οικονομικά αλλά και εκείνα τα e-shops που δε χρεώνουν έξοδα αποστολής για την Ελλάδα.

-http://www.feelunique.com/

Αγγλικό κατάστημα που μπορείς να βρεις επώνυμα καλλυντικά για το πρόσωπο, προϊόντα για το σώμα και σετ αρωμάτων σε καλές προσφορές. Essie, Nails Inc., MoroccanOil, Elizabeth Arden, The Balm, Clarisonic, Orly, Benefit, Clarins είναι μόνο λίγα από αυτά που θα βρεις.

-http://www.beautybay.com/

Αγγλικό κατάστημα και αυτό, για συμφέρουσες αγορές σε είδη μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου, μαλλιών και σώματος. Urban Decay, Mario Badescu, Mavala, Jurlique, Too Faced,O.P.I. και άλλα όμορφα σε περιμένουν να τα διαλέξεις.

-http://www.cheapsmells.com/

Άλλο ένα αγγλικό κατάστημα. Εδώ θα βρεις και καλλυντικά ευρείας, όπως, Olay και L’Oreal σε πολύ πολύ χαμηλότερες τιμές. Tα μεταφορικά υπολογίζονται ανάλογα το βάρος της παραγγελίας, είναι όμως δωρεάν με αγορές άνω των περίπου 60 ευρώ.

-http://www.cosme-de.com/en/main/main.html

Για το τέλος σου έχω ένα on line shop από τη μακρινή μας Κίνα. Εδώ θα βρεις την περιβόητη BB cream Skin 79, αλλά και Nuxe, Origins, Kiehl’s, Dermalogica και Burt’s Bees. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Από την Ελένη Κερσένογλου.

Σχετικά άρθρα