Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Αυτός είναι ο αξιωματικός που έκανε μήνυση στον Παπανδρέου!
Αυτός είναι ο αξιωματικός που έκανε μήνυση στον Παπανδρέου! thumbnail

Αυτός είναι ο αξιωματικός που έκανε μήνυση στον Παπανδρέου!

Παρελθόν στις… μηνύσεις αφού και άλλες φορές έχει χρησιμοποιήσει όλα τα ένδικα μέσα που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας πολίτης για να βρει το δίκιο του έχει ο Παναγιώτης Σταμάτης, ο άνθρωπος που μήνυσε τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για το «λεφτά υπάρχουν».

Σύμφωνα με το onalert.gr ο Παναγιώτης Σταμάτης είναι αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, πλωτάρχης εν αποστρατία και έχει χρησιμοποιήσει αρκετές φορές τα ένδικα μέσα για να βρει το δίκιο του.

Τώρα αποφάσισε να μηνύσει τον κ. Παπανδρέου αλλά και κάθε υπεύθυνο, όπως αναφέρεται στη δικογραφία που έφτασε στη Βουλή, για τη διερεύνηση του αδικήματος της εξαπάτησης εκλογέων, της διασποράς ψευδών ειδήσεων ή της έτερης αξιόποινης πράξης σε βάρος του εκλογικού σώματος κατά την προεκλογική περίοδο του έτους 2009.

Η Βουλή πάντως έχει ένα περιθώριο τριών μηνών για να στείλει το αίτημα για την άρση ασυλίας στην επιτροπή Δεοντολογίας. Στην περίπτωση που το διάστημα αυτό παρέλθει τότε η υπόθεση πάει στο αρχείο, κάτι που είναι και το πιθανότερο να συμβεί.Πηγή:  iefimerida.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X