Ένα ελαφρύ μακιγιάζ που δεν ταλαιπωρεί το δέρμα;

 

Το καθημερινό μακιγιάζ μπορεί να ταλαιπωρήσει την επιδερμίδα μας από την άλλη οι συνεχείς υποχρεώσεις μιας γυναίκας την θέλουν συνέχεια περιποιημένη. Σας προτείνουμε ένα ελαφρύ μακιγιάζ που κρατά για πολλές ώρες μέσα στη διάρκεια της ημέρας και δεν θα ταλαιπωρήσει το δέρμα σας. Για να το πετύχετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολύ οικονομικά  προϊόντα.

Γράφει η  beauty editor, Argyrousa.

 

 

 

 

 

 

Αρχικά, χρησιμοποιούμε για βάση μια bbcream, εγώ έχω λατρέψει αυτή της Garnier για λιπαρές επιδερμίδες Miracle Skin Perfector (10 €). Μας προσφέρει ενυδάτωση, μια ελάχιστη αντηλιακή προστασία αλλά και αρκετή κάλυψη!

Στην συνέχεια, καλύπτουμε τους μαύρους κύκλους και τις όποιες κοκκινίλες του προσώπου μας με ένα concealer, μεγάλη μου αγάπη το Studio Finish Concealer SPF35 της MAC (17.50€) αλλά ακούω καλά λόγια και για το FITME της Maybelline (8 €) σε πιο οικονομικό.

 

 

Σειρά έχουν τα μάτια, με ένα πέρασμα με το δάχτυλό της αγαπημένης μας απόχρωσης από τις σκιές Eye Studio Color Tattoo (8 €) της Maybelline έχουμε μια τέλεια βάση. Δεν χρειαζόμαστε κάτι άλλο εκεί. Μόνο λίγο μάσκαρα και έτοιμες. Μια αγαπημένη και φτηνή είναι η E.l.f. Studio Mineral Infus ed Mascara της E.L.F. (4.59 € συν τα μεταφορικά από http://eyeslipsface.co.uk).

 

 

Και στο τέλος το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βάλουμε λίγο ρουζ στα μαγουλάκια. Χρησιμοποιείστε το Miracle Touch Creamy Blush (18 €) της MaxFactor με τα δάχτυλά σας. Με το ίδιο προϊόν δώστε χρώμα και στα χείλη σας και είστε έτοιμες για μια γεμάτη μέρα. Το μόνο που θα χρειαστείτε να πάρετε μαζί είναι ίσως το πολυχρηστικό ρουζ/κραγιόν για κάποιες ανανεώσεις μεταξύ των υποχρεώσεών σας.

Σημείωση: Οι τιμές των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από κατάστημα σε κατάστημα. Τα περισσότερα προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε στα σούπερ μάρκετ και στα καταστήματα καλλυντικών εκτός από τη μάσκαρα που μπορείτε να την βρείτε στο παραπάνω link που αναφέραμε.

 

 

Σχετικά άρθρα