Οροί ομορφιάς. Η νέα μόδα στην ενυδάτωση!

Τελευταία όλο και περισσότερες εταιρίες παράγουν και προωθούν προϊόντα περιποίησης προσώπου σε ρευστή μορφή που χρησιμοποιούνται μετά τον καθαρισμό ή πριν βάλουμε την ενυδατική μας κρέμα. Μιλάμε για τους ορούς ή όπως αλλιώς λέγονται, τα “σέρουμ”. Υπάρχουν οροί για ενυδάτωση, για αντιμετώπιση των κοκκινίλων του προσώπου, οροί με αντιρυτιδική δράση κάποιοι επικεντρωμένοι στην περιοχή των ματιών ή των χειλιών. Τι λέτε, αξίζει να τους δοκιμάσουμε ; 

Από την beauty blogger, Argyrousa

 

 

 

 

 

Με μεθοδική χρήση των κατάλληλων ορών, σιγά σιγά θα δείτε τις δυσχρωμίες και τις ρυτίδες να απαλαίνουν, το δέρμα σας να ξεδιψά και το make up σας να στρώνει καλύτερα. Και μην νομίζετε ότι για να τα πετύχετε αυτά θα χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία. Πλέον οι οροί κυκλοφορούν ακόμα και στα super market και τα καταστήματα καλλυντικών σε πολύ συμφέρουσες τιμές και με τη δυνατότητα να τους δοκιμάσετε πριν την αγορά από τα δείγματα στα ράφια. Οι πιο οικονομικοί οροί είναι αυτοί της Bioten που κοστίζουν 11.95 ευρώ και της L’ Oreal με 13.60 ευρώ. 

 

Bioten Skin Repair Serum Εντατικής Σύσφιξης με Χαβιάρι, πλούσιο σε πεπτίδια και αμινοξέα 50ml 11,95€

Sephora Super Loaded Age Defy Serum 32,00€

L’oreal Youth Code 13,60€

Apivita natural serums 25,37€

Ορός Olay Regenerist Super Serum 41,00 €

L’Occitane Shea Fabulous Serum 37,00€

Tip: Τα περισσότερα από τα προϊόντα που σας παρουσιάζω τα βρίσκετε πιο εύκολα στο Hondos Center, ενώ τη L’Occitane τη βρίσκετε κυρίως στα Nοtos Galleries και στα κατά τόπους καταστήματα της εταιρίας.

Σχετικά άρθρα