Τα πιο οικονομικά lip balm για τέλεια χείλη;

Τα ενυδατωμένα και περιποιημένα χείλη αποτελούν το Α και το Ω στην εμφάνισή μας!Όσο περιποιημένο και αν είναι το μακιγιάζ μας, τα ταλαιπωρημένα και σκασμένα χείλη χαλάνε την εικόνα μας. Σήμερα, σου παρουσιάζουμε τα πιο οικονομικά και αποτελεσματικά lip balm που μπορείς να βρεις στην αγορά. 

Κορίνα Συλλογίστου, beauty blogger

The Body Shop Foundation Dragon Fruit Lip Butter: Γλυκό και φρουτένιο άρωμα, πολύ ενυδατικό και για καλό σκοπό, αφού το 100% δίνονται για φιλανθρωπικό σκοπό. Κοστίζει 7 € και δεν το σκεφτόμαστε όταν πρόκειται για τόσο καλό σκοπό. Σωστά;

Μastic Spa Snatch Up ur kiss Hydro: Με μαστίχα, μελισσοκέρι, βούτυρο κακάο και ελληνικό ελαιόλαδο. Μυρίζει μαστίχα και αφήνει μια γλυκιά αίσθηση, κάτι από τα παιδικά μας καλοκαίρια. Με άλλα λόγια, μαζί με ενυδάτωση θα απολαύσεις και ένα μίνι ταξιδάκι σε ευχάριστες αναμνήσεις. Κοστίζει 5.90€ και αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για ελληνικό προϊόν.

The Body Shop Born Lippy in stick: Ωραία τα lip balms σε βαζάκια, αλλά τα πιο βολικά είναι εκείνα σε stick. Το συγκεκριμένο το ξεχωρίζω όχι μόνο για τη δράση του, αλλά και για την pop art συσκευασία του. Θα το βρεις σε έξι λαχταριστές γεύσεις (η δική μου αγαπημένη είναι το δαμάσκηνο). Μη σε τρομάζουν οι αποχρώσεις, δεν αφήνουν χρώμα στα χείλη. Κοστίζει 5€!

Liposan: Κλασσική αξία! Το πρώτο καλλυντικό κάθε κοριτσιού, κλασσική αξία κάθε γυναίκας. Με τιμή κάτι λιγότερο από 3€, το πολυαγαπημένο Liposan δεν λείπει από κανένα νεσεσέρ. Εσύ πόσα έχεις στην κατοχή σου; Ποιες γεύσεις;

Kiehls Kip Balm #1: Κάθε 15 δευτερόλεπτα πωλείται ένα από αυτά τα θαυματουργά lip balm. Όσοι το δοκιμάζουν γίνονται αυτόματα φανατικοί οπαδοί του, ενώ το γεγονός ότι το προτιμούν και όσοι κάνουν χειμερινά αθλήματα, αποδεικνύει πόσο καλά ενυδατώνει και προστατεύει τα χείλη. Η τιμή του διόλου ευκαταφρόνητη, από 14.58 € στα 9.50€, μετά τη μείωση τιμών της Kiehl’s. Θα του δώσεις μία ευκαιρία;

Apivita Bee Princess Bio-Eco lip care: Με 100% φυσική σύνθεση είναι σχεδιασμένο για τις μικρές πριγκίπισσες. Αν όμως κάνει για παιδιά, σκέψου πόσο καλό θα είναι για εσένα! Προστατεύει τα χείλη από τραυματισμούς και σκασίματα χάριν της α-βισαβολόλη που περιέχει, ενώ το έλαιο γερανιού και η βιταμίνη Ε θα τα προστατεύσουν από τους περιβαλλοντικούς κινδύνους. Μου αρέσει γιατί ενυδατώνει και αφήνει τα χείλη απαλά, χωρίς λάμψη.  Όσο για την τιμή, το βρήκα από 3.60 € – 6.60 €. Αξίζει να ψάξεις και στα ηλεκτρονικά φαρμακεία, για την πιο συμφέρουσα τιμή.

Και ποτέ μη ξεχνάς!

  • Πάντα να απλώνεις ενυδατικό χειλιών πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ σου. Έτσι, μέχρι να τελειώσεις το μακιγιάζ του προσώπου σου, τα χείλη θα έχουν ενυδατωθεί και θα μπορείς να εφαρμόσεις το κραγιόν σου.
  • Εάν τα χείλη σου είναι σκασμένα και ταλαιπωρημένα, καλύτερα να μην απλώσεις κραγιόν ή lip gloss γιατί το αποτέλεσμα θα είναι αντιαισθητικό. Μείνε πιστή και σταθερή στο lip balm σου μέχρι να τα συνεφέρεις.

Σχετικά άρθρα