Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Θα έκανες σεξ με τον πρώην σου;
Θα έκανες σεξ με τον πρώην σου;  thumbnail

Θα έκανες σεξ με τον πρώην σου;

Oι παλιές αγάπες δεν πάνε στον Παράδεισο. Επιστρέφουν στη ζωή των παντρεμένων και την κάνουν Κόλαση. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει πρόσφατη έρευνα της ιστοσελίδας AshleyMadisson.com που ειδικεύεται στις εξωσυζυγικές σχέσεις. Σύμφωνα με το γκάλοπ αυτό το 44,8% παραδέχεται πως έχουν απατήσει έστω μια φορά τον/την σύζυγο τους με έναν παλιό τους έρωτα ή κάποια παλιά τους σχέση από τα μαθητικά τους χρόνια.


Τα αποτελέσματα όσον αφορά συγκεκριμένα στην Ελλάδα προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση και δείχνουν ότι το σεξ με τους πρώην εξελίσσεται σε… μόδα. Συγκεκριμένα το 72,3% των 32.747 παντρεμένων μελών του ιστοτόπου από την Ελλάδα απάντησε θετικά στην ερώτηση για το αν έχει έρθει σε επαφή με έναν παλιό του «πόθο».


Σύμφωνα με τον Ιδρυτή και Διευθύνων Σύμβουλο της ιστοσελίδας, NoelBiderman, «όταν οι συναισθηματικές ή/και σεξουαλικές προσδοκίες και ανάγκες δεν ικανοποιούνται μέσα στον γάμο, είναι απολύτως φυσικό κάποιος από τους 2 συζύγους να αρχίσει να έχει σεξουαλικές φαντασιώσεις, συνήθως με κάποιον/κάποια πρώην. Η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης είναι κάτι εύκολο, οικείο και δεν αποτελεί για πολλούς απιστία…Βεβαίως αυτό το "just sex affair", μπορεί να εξελιχτεί σε μια μπερδεμένη κατάσταση, ιδιαίτερα εάν ο ένας πρώην τρέφει ακόμα συναισθήματα για τον άλλον και ελπίζει σε κάτι περισσότερο.»


Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα υπόλοιπα στοιχεία της εν λόγω έρευνας από όπου προκύπτουν τα εξής:  • Το 65,2% έχει επικοινωνήσει έστω μια φορά με τον/την πρώην του

  • Από αυτούς το 20,1% επικοινώνησε με πρώην από το σχολείο

  • Ποιόν/ποια πρώην- καινούρια ερωτική σχέση θα έκανε το 31,7%

  • Το 35,8% ήρθε σε επαφή με τον/την πρώην του μέσω Facebook

  • Το 21,7% ήρθε σε επαφή με τον/την πρώην του μέσω της Google

  • Το 9,1% ήρθε σε επαφή με τον/την πρώην τους μέσω σχολικής συνάντησης (reunion)

  • Τo 33,4% ήρθε σε επαφή με τον/την πρώην τους μέσω κοινών φίλων.

  • Το 32,5% έκανε κανονική σχέση

  • Ενώ το 54,1% κινδύνευαν να εκτεθούν από τη περιπέτεια με τους πρώηv


« Δεν με εκπλήσσει το γεγονός πως ένα τόσο μεγάλο ποσοστό από τα μέλη της ιστοσελίδας μας επέλεξε να κάνει/ξανακάνει σχέση με κάποιον πρώην του που χε γνωρίσει στα μαθητικά του χρόνια. Αυτές οι σχέσεις κρύβουν αναμνήσεις νοσταλγίας, μιας χαμένης αθωότητας, μιας ξεγνοιασιάς πριν από το γάμο, τα παιδιά, τα δάνεια και άλλες ενήλικες ευθύνες. Φυσικά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος της ανακάλυψης από τον/την σύζυγο. Υπάρχει μια μεγάλη εισροή από μέλη της ιστοσελίδα μας που αναζητούν μια διακριτική και εχέμυθη επικοινωνία με άλλα άτομα που είχαν παρόμοιες εμπειρίες και να ανταλλάξουν μεταξύ τους απόψεις και πονηρά μυστικά, ώστε να εξαλείψουν τους κινδύνους μιας τέτοιας σχέσης με πρώην.» δήλωσε ο NoelBiderman.


Πηγή: K-mag.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X