Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Σεξ και απιστία στο διαδίκτυο: Τι πρέπει να προσέχω;
Σεξ και απιστία στο διαδίκτυο: Τι πρέπει να προσέχω;  thumbnail

Σεξ και απιστία στο διαδίκτυο: Τι πρέπει να προσέχω;

Αναγνώστριά μας ρωτά:


Γεια σας και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας. Θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο οι άνθρωποι που ασχολούνται με τς διαδυκτιακές γνωριμίες προχωρούν περαιτέρω σε σχέσεις ή εάν βιώνουν την ιντερνετική γνωριμία ως σχέση. Κατά πόσο απέχει όλο αυτό από την πραγματικότητα ή μπορεί να το περιορίσει  Αν για παράδειγμα ένας άνθρωπος με οικογένεια δεν έχει δώσει ποτέ την εντύπωση ότι ψάχνεται και ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι ασχολείται με τέτοια πράγματα ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι μόνο στο ίντερνετ… Πόσες πιθανότητες έχει να μην έχει προχωρήσει σε κάτι άλλο; Όλα τα μηνύματα ήταν σεξουαλικού περιεχομένου ενώ με την γυναίκα του δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 


Αγαπητή αναγνώστρια. Απευθύναμε το ερώτημά σας στον ψυχολόγο, Δημήτρη Κατσαρό Υπάρχουν άνθρωποι που όντως προχωράνε σε περαιτέρω σχέση. Γνωρίζουνε τον άνθρωπο με τον οποίο μιλάνε στο διαδίκτυο και υπάρχουν άνθρωποι που σταματούν. Αυτό έχει να κάνει ανάλογα με τη σχέση του ζευγαριού και πόσο ειλικρινής είναι αυτή η σχέση. Αν μπορούν να εκφράσουν τις φαντασιώσεις τους μεταξύ τους ενδεχομένως να μειώνονται τα πληγωτικά συναισθήματα απιστίας και να μην ενοχλούνται όταν ο σύζυγος πει για παράδειγμα «Αυτή είναι πολύ ωραία γυναίκα».


Αν η διαδικασία αυτή έχει εκτόνωση μπορεί και να θεωρηθεί απιστία. Υπάρχει βέβαια και η συναισθηματική απιστία δηλαδή το να επενδύει κάποιος συναισθηματικά σε κάποιον πέρα από τον άνθρωπό του, χωρίς να υπάρχει σεξουαλική πράξη που να την ολοκληρώσει. 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X