Half moon: Η νέα τάση στα νύχια!

Οι γυναίκες παρακολουθούμε τις τάσεις της μόδας στα ρούχα, στα παπούτσια γιατί όχι και στα νύχια; Μια νέα τάση το “half moon” έρχεται να μας δώσει μια πιο gilry διάθεση! Ξεχάστε λοιπόν, τα πολυφορεμένα γαλλικά μανικιούρ και πειραματιστείτε!

Από την Beauty blogger, Έφη Χατζηιγνατιάδου.

Το half moon ή αλλιώς ανάποδο γαλλικό μανικιούρ μας απασχόλησε πολύ την περασμένη σεζόν. Όμως και αυτή την άνοιξη θα το δούμε στα νύχια των απανταχού fashionistas. Με την μόνη διαφορά, ότι αυτή την φορά θα το δούμε σε πιο έντονα χρώματα.

Αυτό το trend μπορούμε να το κάνουμε μόνες μας στο σπίτι χρησιμοποιώντας 2 μανό της επιλογής μας (Όσο πιο έντονο το χρώμα τόσο καλύτερα) και στρόγγυλα stickers για ντοσιέ.

Πως μπορώ να το κάνω μόνη μου;

Το πρώτο που θα κάνουμε, είναι να περάσουμε ένα χρώμα (αυτό που θέλουμε να έχει το «φεγγαράκι» στη βάση του νυχιού) και να το αφήσουμε να στεγνώσει πολύ καλά (είναι πολύ σημαντικό να στεγνώσει εντελώς).

Στη συνέχεια, θα πάρουμε τα stickers και θα τα κολλήσουμε στη βάση των νυχιών μας, ώστε να δημιουργηθούν οι καμπύλες – μισοφέγγαρα. Στο τέλος, θα περάσουμε το υπόλοιπο νύχι (το κομμάτι, δηλαδή, που δεν καλύπτεται από το sticker) με το δεύτερο χρώμα.

Το αφήνουμε να στεγνώσει καλά και ξεκολλάμε τα stickers. Είναι έτοιμο! Πανεύκολο δεν ήταν; Περιμένω να μου πείτε τις εντυπώσεις σας και φυσικά να το δοκιμάσετε!

Σχετικά άρθρα