Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Αυτή είναι η μαγισσα που οργάνωσε το ερωτικό τρίγωνο στη Βαρυμπόπη
Αυτή είναι η μαγισσα που οργάνωσε το ερωτικό τρίγωνο στη Βαρυμπόπη thumbnail

Αυτή είναι η μαγισσα που οργάνωσε το ερωτικό τρίγωνο στη Βαρυμπόπη

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των δύο ατόμων, μητέρας και γιου, ηλικίας 59 και 38 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 9 Οκτωβρίου στη Βαρυμπόμπη, κατηγορούμενοι για απάτη.


Συγκεκριμένα, μητέρα και γιος βαρύνονται με τις κατηγορίες της απάτης κατ' εξακολούθηση, κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, περιουσιακού οφέλους και αντίστοιχης ζημίας, που υπερβαίνει συνολικά το ποσό των 30.000 ευρώ, απλής συνέργειας στην παραπάνω πράξη, εκβίασης από κοινού κατ' εξακολούθηση, παράνομης οπλοκατοχής και παράβασης του νόμου «περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα».


Πρόκειται για τους Σοφία Κώτσου του Βασιλείου και της Αιμιλίας, που γεννήθηκε το 1954 στην Αθήνα.
και για τον Κωνσταντίνο Φωτόπουλο του Γεωργίου και της Σοφίας, που γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, «αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις».


Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5319301, 210-5319302, 210-5319306 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.


Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


 


 


www.enikos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X