Πώς θα πετύχω τις γυαλάδες στο μακιγιάζ;

Ένα μακιγιάζ σωστό θα ήταν να τελειώνει με γυαλάδες. Το κάνουν πολλές διάσημες σταρ και πολλές φορές προσπαθούμε να αντιγράψουμε το στυλ τους. Ξέρουμε όμως πώς να το κάνουμε με το σωστό τρόπο; Ελάτε σήμερα, να μάθουμε μαζί;

Από την beauty blogger, Έφη Χατζηιγνατιάδου.

 

 

 

 

 

 

Είστε έτοιμες να λάμψετε;

Θέλει ιδιαίτερη προσοχή πως χρησιμοποιείτε τα shimmer προϊόντα σας. Σε αυτή την κατηγορία καλλυντικών είναι και η terracotta. Δεν πρέπει να κάνετε υπερβολές με τα προϊόντα που προσφέρουν γυαλάδα.

Αρχικά πρέπει να μάθετε ότι τοποθετούνται στα εξωτερικά μέρη του προσώπου. Με άλλα λόγια στο πάνω μέρος του κόκαλου των μήλων σας, στη ράχη της μύτης πάνω από τα φρύδια σας, στις άκρες του μετώπου σας και χαμηλά στο πιγούνι σας.

Ωστόσο συνήθως τοποθετείτε και εκεί που θέλουμε να δώσουμε φως, δηλαδή στα μέρη που θέλουμε να έχουν λάμψη. Αυτά είναι η εσωτερική γωνία των ματιών και το μέρος ανάμεσα στα χείλη και το πηγούνι.

Προσέξτε την ποσότητα που βάζετε. Δε πρέπει να κάνετε υπερβολές, σκεφτείτε ότι θέλετε απλά να δώσετε μία φρεσκάδα στο look σας και όχι να γυαλίζετε ολόκληρες.

Οι ανοιχτές αποχρώσεις shimmer ταιριάζουν σε όλα τα παραπάνω σημεία. Οι σκουρόχρωμες (terracotta) κυρίως στα μήλα και στην άκρη του μετώπου σας για να δημιουργηθεί ένα ηλιοκαμένο look.

Τέλος είναι προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιούνται κυρίως την άνοιξη και το καλοκαίρι. Το χειμώνα περιορίστε αρκετά τη χρήση τους.

Σχετικά άρθρα