Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Βίντεο: Can undu time- μια ταινία μικρού μήκους για τις αυτοκτονίες στη σύγχρονη Ελλάδα
Βίντεο: Can undu time- μια ταινία μικρού μήκους για τις αυτοκτονίες στη σύγχρονη Ελλάδα  thumbnail

Βίντεο: Can undu time- μια ταινία μικρού μήκους για τις αυτοκτονίες στη σύγχρονη Ελλάδα


«Κάποιοι… με τις πράξεις τους στο παρόν, αναιρούν μελλοντικές δυσμενείς καταστάσεις και επιλέγουν να ζήσουν την καλύτερη εκδοχή του χρόνου τους…» αναφέρουν οι δημιουργοί της ταινίας μικρού μήκους με τον τίτλο «CUT».


«Το Can Undo Time (CuT) είναι μια ταινία μικρού μήκους η οποία αντιτάσσεται στο μακάβριο φαινόμενο της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας. Σκοπός της είναι να φέρει στο προσκήνιο αυτό το θλιβερό φαινόμενο με σκοπό, την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και την εξάλειψή του. Είναι αλληγορική ταινία στους χρόνους που διαδραματίζεται, στις τοποθεσίες, στο σενάριο, ακόμη και στις μουσικές επιλογές της, οπότε προτείνεται σε όσους την παρακολουθήσουν, να το κάνουν χωρίς διακοπές και σε full HD ανάλυση εάν η σύνδεση το επιτρέπει.


Προσπαθήσαμε πολύ να αποδώσουμε μέσω των χαρακτήρων της ταινίας, πολλές και μικρές καθημερινές ιστορίες που βιώνουμε όλοι και μπορείτε να τις αναζητήσετε πίσω από κάθε φράση! Είναι ερασιτεχνική παραγωγή φυσικά, όμως έγινε πραγματικότητα χάρη στην επαγγελματική διάθεση όσων συμμετείχαν κατά τη διάρκεια της δημιουργίας της!» τονίζουν.


 
Διαβάστε περισσότερα

Πηγή: www.iefimerida.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X