Αρχική / Υγεία / Πρόληψη / Δωρεάν Προληπτικός Έλεγχος Δυσλιπιδαιμίας, από τις 21 έως και τις 25 Οκτωβρίου
Δωρεάν Προληπτικός Έλεγχος Δυσλιπιδαιμίας, από τις 21 έως και τις 25 Οκτωβρίου thumbnail

Δωρεάν Προληπτικός Έλεγχος Δυσλιπιδαιμίας, από τις 21 έως και τις 25 Οκτωβρίου

Με σύνθημα "Δώσε κι εσύ ένα δώρο ζωής σ’ αυτούς που αγαπάς", τα SynΙατρεία Πιστοποιημένης φροντίδας του δικτύου IATRICA συμμετέχουν στην δράση του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας: "Μια Εβδομάδα Δωρεάν Προληπτικός Έλεγχος Δυσλιπιδαιμίας", από τις 21 Οκτωβρίου έως και τις 25 Οκτωβρίου 2013 και αφορά τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες –  πολίτες.

Άνδρες και γυναίκες άποροι, άνεργοι και ανασφάλιστοι μπορούν να προσέλθουν κατόπιν ραντεβού στα SynIατρεία Πιστοποιημένης Φροντίδας του Δικτύου Iatrica, προκειμένου να πραγματοποιήσουν εντελώς δωρεάν τις παρακάτω εξετάσεις.


-Ολική Χοληστερόλη (TC)


-H.D.L χοληστερόλη (HDL-C)


-L.D.L χοληστερόλη (LDL-C)


-Τριγλυκερίδια αίματος ( TGS)


-Αθηρωματικός Δείκτης


Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να εξεταστούν και πληρούν τις προϋποθέσεις (είναι άποροι, άνεργοι και ανασφάλιστοι), μπορούν να καταθέτουν την ηλεκτρονική τους αίτηση στο www.iatrica.gr 


Η καμπάνια θα λάβει χώρα πανελλαδικά και θα τελεστεί υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας και του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας ΕΛ.Ι.ΚΑΡ.


Επί παθολογικών ευρημάτων, θα συστήνεται στους δημότες να επισκεφθούν τον θεράποντα ιατρό τους ή το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου τους ή του οικείου Ιατρικού Συλλόγου. Επιπλέον θα παρέχεται –εφόσον κρίνεται ιατρικώς σκόπιμο-1 ΔΩΡΕΑΝ επίσκεψη του εξεταζόμενου στο Δίκτυο Διαιτολογικών Γραφείων Τροποποίησης Συμπεριφοράς και Ελέγχου Βάρους NUTRIMED.


Η δυλιπιδαιμία σχετίζεται άμεσα με τη διεργασία της αθηροσκλήρωσης και των καρδιαγγειακών νοσημάτων. Γνωρίζοντας πως η έγκαιρη διάγνωση των καρδιαγγειακών νοσημάτων αποτελεί την ασφαλέστερη οδό για την αντιμετώπισή τους και θέλοντας να αναδείξουμε την αξία της πρόληψης για την καλή υγεία των συνανθρώπων μας, αναλαμβάνουμε τη δράση αυτή.


Έτσι δημιουργήθηκε αυτό το "δώρο καρδιάς" προτρέποντας τους συμπολίτες μας να το διαδώσουν και να το μοιράσουν με πολλή αγάπη σε πολίτες χωρίς ασφαλιστική ικανότητα.


Για την επιβεβαίωση των δικαιούχων είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση του ΑΜΚΑ τους καθώς και τα εξής δικαιολογητικά:  • Υπεύθυνη δήλωση περί μη ύπαρξης Κοινωνικού Ασφαλιστικού Ταμείου ή ιδιωτικής ασφάλισης υγείας

  • Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας (ή άλλο έγγραφο ταυτοπροσωπίας) και

  • Κάρτα ανεργίας ανω των 12 μηνών ή τελευταία ασφαλιστική ενημερότητα με ημερομηνία ισχύος που έχει παρέλθει


Περισσοτερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή απευθυνθείτε στον δήμο σας.


ΠΗΓΗ: iatrica.gr


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X