Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αλήθεια, πόσο σπάνια ή συνηθισμένη είναι η ημερομηνία γεννήσεώς σου;
Αλήθεια, πόσο σπάνια ή συνηθισμένη είναι η ημερομηνία γεννήσεώς σου; thumbnail

Αλήθεια, πόσο σπάνια ή συνηθισμένη είναι η ημερομηνία γεννήσεώς σου;

Αλήθεια, δεν σου έχει κάνει εντύπωση ότι γνωρίζεις συχνότερα άτομα που ανήκουν σε ορισμένα ζώδια απ’ ό,τι σε άλλα; Ισχύει τελικά ότι μερικά ζώδια έχουν περισσότερους εκπροσώπους;

 

Σύμφωνα με μια έρευνα των New York Times, που έλεγξαν πόσα μωρά γεννήθηκαν από το 1973 μέχρι το 1999 και ποια μέρα, η πλειοψηφία των γεννήσεων βρισκόταν στους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Δηλαδή αφθονούσαν οι Καρκίνοι του Ιουλίου, οι Λέοντες, οι Παρθένοι και οι Ζυγοί του Σεπτεμβρίου. Ιδίως τον Σεπτέμβριο γινόταν … ο μεγάλος χαμός, πράγμα που μπορεί να εξηγηθεί με βάση ότι τα περισσότερα μωρά είχαν προφανώς συλληφθεί στη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων γιορτών. Η πιο συχνή ημερομηνία γέννησης ήταν η 16 Σεπτεμβρίου –ένας κόσμος γεμάτος Παρθένους!

 

Στον παρακάτω πίνακα απεικονίζονται τα αποτελέσματα της έρευνας. Όσο πιο σκούρο χρώμα έχουν τα τετραγωνάκια, τόσο περισσότερα γενέθλια έχουν καταγραφεί σε αυτή την ημερομηνία. Μπορείς να δεις κι εσύ αν τα δικά σου …κεράκια τα μοιράζεσαι με πολύ ή με λιγότερο κόσμο. Αν θέλεις να δεις τις ημερομηνίες των ζωδίων & αναλυτικές πληροφορίες για το κάθε ζώδιο, κάνε κλικ στο Ζώδια Ημερομηνίες.

 


Πηγή: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X