Αρχική / Μόδα & Ομορφιά / Ένα εύκολο και ιδιαίτερο μανικιούρ!
Ένα εύκολο και ιδιαίτερο μανικιούρ! thumbnail

Ένα εύκολο και ιδιαίτερο μανικιούρ!

  Βρήκαμε για εσάς ένα ωραίο μανικιούρ με συνδυασμό δύο χρωμάτων. Ξέρουμε πόσο σας αρέσει το κλασσικό γαλλικό μανικιούρ, οπότε ψάχνουμε συνέχεια για διάφορες παραλλαγές. Αυτό το μανικιούρ μπορεί να προέρχεται από το γαλλικό μανικιούρ αλλά η κοπέλα που το δημιούργησε πήγε ένα βήμα παρακάτω. Μπορείτε να επιλέξετε ότι συνδυασμό χρωμάτων θέλετε. Το μόνο που θα χρειαστείτε εκτός από τα μανό σας είναι ζελοτέιπ για να μπορέσετε να κάνετε τα τρίγωνα. 
Βάψτε όλα τα νύχια σας ένα χρώμα ή αλλάξτε το χρώμα σε κάποια νύχια αρκεί να ξέρετε πιο σχέδιο θέλετε σε πιο νύχι. Για να φτιάξετε το τρίγωνο μπορείτε να βάλετε τη γωνία του ζελοτέιπ και να βάψετε το υπόλοιπο νύχι.


 
Η άλλη επιλογή για να δημιουργηθεί το τρίγωνο είναι να βάλετε ζελοτέιπ σε όλο το υπόλοιπο νύχι εκτός από το τριγωνικό τμήμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια τεχνική θέλετε και σας είναι πιο εύκολη. Αν προτιμάτε μόνο τη μια τεχνική από τις δύο καλό θα ήταν να ξέρετε από πριν ποιο σχέδιο θέλετε σε κάθε νύχι ώστε να βάψετε το κάθε νύχι σας διαφορετικό χρω΄μα από την αρχή.


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X