Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Απολυμένοι ΕΡΤ: Η κυβέρνηση θα κόψει τη Πέμπτης την δορυφορική μετάδοση-Μαύρο για δεύτερη φορά
Απολυμένοι ΕΡΤ: Η κυβέρνηση θα κόψει τη Πέμπτης την δορυφορική μετάδοση-Μαύρο για δεύτερη φορά  thumbnail

Απολυμένοι ΕΡΤ: Η κυβέρνηση θα κόψει τη Πέμπτης την δορυφορική μετάδοση-Μαύρο για δεύτερη φορά

Καταγγελία πως η κυβέρνηση θα ρίξουν εκ νέου "μαύρο" στην ΕΡΤ το απόγευμα της Πέμπτης κάνουν οι απολυμένοι εργαζόμενοι της κρατικής ραδιοτηλεόρασης οι οποίοι εκπέμπουν "πειρατικό" πρόγραμμα.


Σύμφωνα με καταγγελία τους, στο απόγευμα της Πέμπτης στις 6 η ώρα, "η φωνή και η εικόνα της ΕΡΤ θα πάψει να μεταδίδεται στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας", καθώς η κυβέρνηση θα "ρίξει" τον δορυφόρο από τον οποίο εκπέμπει.


Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, καλούν το κοινό να συντονιστεί στους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ αλλά και με τους ιστότοπους που εκπέμπουν το πρόγραμμα της πάλαι ποτέ δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.


Η ανακοίνωση των εργαζομένων της ΕΡΤ


"Από απόψε 24 του Οκτώβρη στις 6 το απόγευμα η φωνή και η εικόνα της ΕΡΤ θα πάψει να μεταδίδεται στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας.


Η κυβέρνηση του "μαύρου" σε μια νέα επιχείρηση εναντίον της Ελεύθερης ΕΡΤ "ρίχνει" και τον 2ο δορυφόρο που χρησιμοποιούσαμε για τη μετάδοση του προγράμματος.


Ρίχνουν ξανά "μαύρο" εκεί όπου δώσαμε φως και χρώμα πάνω από 4 μήνες τώρα. Προσπαθούν και πάλι να μας φιμώσουν. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην τα καταφέρουν.


Κρατήστε τα ραδιόφωνα σας συντονισμένα στην συχνότητα των μεσαίων. Επικοινωνήστε με τους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ που βρίσκονται στην περιοχή σας.


Και το σπουδαιότερο,


Συντονιστείτε με το ertopen.com, το thepressproject.gr αλλά και όποιο άλλο ιστότοπο προσφέρει το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό πρόγραμμα της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης διαδικτυακά.


Είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό η επιχείρηση του "μαύρου" να συνοδευτεί με μια επιχείρηση εκκένωσης του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής αλλά και όλων των άλλων εγκαταστάσεων της ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.


Σας καλούμε σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα. Επικοινωνήστε με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Συμβάλετε στην περιφρούρηση και στην πληροφόρηση, στην ενημέρωση.


Σταθείτε στο πλευρό μας. Για να συνεχίσει να ακούγεται η αδέσμευτη φωνή του λαού από τις συχνότητες της ΕΡΤ".


φωτογραφία: fosphotos.com
Πηγή: iefimerida.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X