Πώς θα απόκτησω πιο εντυπωσιακό βλέμμα;

Θέλετε να έχετε εντυπωσιακό βλέμμα που να μαγνητίζει; Τότε οι βλεφαρίδες σας πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση! Αν, λοιπόν, θέλετε να αποκτήσετε πιο μακριές και ανθεκτικές βλεφαρίδες δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε έξι βήματα και θα δείτε τις βλεφαρίδες σας πιο εντυπωσιακές από ποτέ!

Έξι βήματα για εντυπωσιακές βλεφαρίδες…

1. Μην τραβάτε ποτέ τις βλεφαρίδες σας. Αποφύγετε να τρίβετε τα μάτια σας, γιατί η ρίζα των βλεφαρίδων είναι πολύ λεπτή και οι βλεφαρίδες μπορούν εύκολα να σπάσουν εξαιτίας αυτών των καθημερινών μας συνηθειών.

2. Όταν χρησιμοποιείτε  βουρτσάκι, μην τραβάτε ποτέ τα βλέφαρά σας.

3. Αφαιρέστε τη μάσκαρα πριν πάτε για ύπνο. Η ακαμψία από την μάσκαρα μπορεί να σπάσει τις βλεφαρίδες. Χρησιμοποιήστε μια απαλή λοσιόν ντεμακιγιάζ. Ακουμπήστε και χτυπήστε απαλά το καπάκι του ματιού σας – μην τις τρίβετε ή τις τραβάτε όταν κάνετε ντεμακιγιάζ .

4. Αφαιρέστε τους κόμπους από τη μάσκαρα, όταν η μάσκαρα είναι ακόμα υγρή, οπότε θα είναι εύκολο να τις χτενίσετε.

5. Με το να πετάτε και να μη χρησιμοποιείτε την παλιά σας μάσκαρα, βοηθάτε στο να κρατήσετε τις βλεφαρίδες και τα μάτια σας υγιή. Αντικαταστήστε την παλιά σας μάσκαρα με μια καινούρια κάθε τρεις έως έξι μήνες. Αυτό θα χρησιμεύσει στο να μη μένουν μικρόβια στη μάσκαρα, πράγμα το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε μόλυνση.

6. Εάν έχετε επιπεφυκίτιδα ή κάποια άλλη ασθένεια των ματιών, αποφύγετε οποιοδήποτε μακιγιάζ γίνεται κοντά στην περιοχή των ματιών σας. Είναι καλό να γνωρίζουμε πως οι βλεφαρίδες μας εξυπηρετούν κι έναν άλλο σκοπό πέρα από την ομορφιά, κι έχουν μια προστατευτική λειτουργία, το να κρατούν τα ξένα σώματα έξω από τα μάτια.

Κι ένα μικρό tip…

Nα απλώνετε ένα λεπτό στρώμα βαζελίνης στα καπάκια των ματιών σας το βράδυ, προκειμένου να διατηρήσετε τις βλεφαρίδες σας σε καλή κατάσταση.

Εσύ ξέρεις για τα extension βλεφαρίδων;

Η επέκταση των βλεφαρίδων γίνεται με  μικροσκοπικές, συνθετικές τρίχες που τις κολλούν σε μεμονωμένες βλεφαρίδες. Το αποτέλεσμα θα διαρκέσει σίγουρα για μερικούς μήνες. Να ξέρετε, όμως, ότι οι φυσικές σας βλεφαρίδες μπορεί να καταστραφούν, αν δεν πετύχει αυτή η ενίσχυση των βλεφαρίδων σας με τεχνητές.

Αυτό που θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε είναι πως μία φορά το μήνα θα πρέπει να κάνετε συντήρηση στις νέες σας βλεφαρίδες.

Πόσο κοστίζει και που μπορώ να κάνω την ενίσχυση;

Το κόστος κυμαίνεται στα 100 με 150 ευρώ. Μην ξεχνάτε, πως πρέπει να απευθυνθείτε σε ένα εξειδικευμένο κέντρο αισθητικής για την επέκταση των βλεφάρων.

Σχετικά άρθρα