Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Σχέσεις: Δεν ψάχνω πια τον πρίγκιπα του παραμυθιού
Σχέσεις: Δεν ψάχνω πια τον πρίγκιπα του παραμυθιού  thumbnail

Σχέσεις: Δεν ψάχνω πια τον πρίγκιπα του παραμυθιού

Αναγνώστριά μας μιλάει για τη μοναξιά:


Η λογική μου έχει όλες τις απαντήσεις για να με βγάλουν από αυτό το τέλμα αλλά ούτε η θέληση μου ούτε η καρδιά μου μπορούν να τις ακολουθήσουν Τι μπορώ να κάνω για να αλλάξω την ζωή μου χωρίς να περιμένω τον πρίγκηπα που θα με βγάλει από την κατάθλιψη; Ευχαριστώ


Αγαπητή αναγνώστρια. Απευθύναμε το ερώτημά σας  στη Δρ Λίζα Βάρβογλη, Ph.D. Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια, Νευροψυχολόγο (greekpsychologypages.blogspot.gr) 


Καταρχήν και μόνο που αναγνωρίζετε ότι η ζωή σας δεν είναι όπως την θέλετε είναι το πρώτο βήμα για να κάνετε την όποια αλλαγή. Θα πρέπει να σκεφτείτε ότι οι αλλαγές αυτές είναι διαδικασίες αυτές χρειάζονται αρκετό χρόνο και δεν γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη. Πολύ σωστά παρατηρείτε ότι δεν χρειάζεται να βρείτε τον πρίγκιπα του παραμυθιού αλλά ο εαυτός σας θα είναι εκείνος πάνω στον οποίο θα μπορέσετε να βασιστείτε για να φτιάξετε τη ζωή σας.  Και έπειτα θα καταφέρετε να γνωρίσετε και τον κατάλληλο άνθρωπο. Θα σας συμβούλευα να ξεκινήσετε με κάτι που σας αρέσει και αγαπάτε. Ένα χόμπι ένα σπορ. Έτσι, θα μπορέσετε να γνωρίσετε και άλλους ανθρώπους. Θα κοινωνικοποιηθείτε και θα γνωρίσετε αξιόλογα άτομα με τα οποία θα μπορείτε να επικοινωνείτε. Στη συνέχεια αφού στέκεστε γερά στα πόδια σας θα μπορέσετε να βρείτε και έναν αξιόλογο σύντροφο. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X