Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Και οι γυναίκες πληρώνουν για το σεξ!
Και οι γυναίκες πληρώνουν για το σεξ! thumbnail

Και οι γυναίκες πληρώνουν για το σεξ!

 


Άνδρες αλλά και γυναίκες που πληρώνουν για τι σεξ! Γιατί;


Αναγνώστης μας σχολιάζει:


ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ 15ΧΡΟΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ…ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΕΞ. ΖΗΤΟΥΝ ΑΥΤΟΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΜΩΣ ΑΝ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΠΕΝΤΕ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΡΩ ΤΗΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΙΑ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 2 ΦΥΛΩΝ. ΤΟ SEX EINAI ΒΕΒΑΙΑ OTI ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.


Σχολιάζει η  συνεργάτιδά μας  Δρ Λίζα Βάρβογλη, Ph.D. Ψυχολόγος Ψυχοθεραπεύτρια (greekpsychologypages.blogspot.gr).  Είναι δύσκολο να κάνουμε γενικεύσεις. Οι σχέσεις είναι ένα εξαιρετικά πολύπλοκο κομμάτι της ανθρώπινης ζωής το πιο πολύπλοκο ίσως. Η σεξουαλική ζωή μαζί με τις κατάλληλες προϋποθέσεις είναι κάτι δύσκολο για τους περισσότερους ανθρώπους. Είναι ένας τομέας – ειδικά όταν οι άνθρωποι είναι απαιτητικοί- που μπορεί να έχει πολλά σκαμπανευάσματα. Σε άλλες φάσεις της ζωής μας μπορεί να είναι πιο εύκολο και σε άλλα πιο δύσκολο. Το σημαντικό είναι να ξέρουμε κάθε φορά τι είναι αυτό που επιθυμούμε και να κοιτάμε να το βρούμε με θετικό τρόπο, όχι κάνοντας γενικεύσεις και αφορίζουμε πράγματα, υπονομεύουμε έτσι τον εαυτό μας ότι δεν πρόκειται να πετύχουμε.


Τώρα, γιατί ένας άνδρας πληρώνει για το σεξ. Δεν έχει σχέση με το αν υπάρχουν διαθέσιμες γυναίκες. Είναι περισσότερο θέμα απογοήτευσης και αποτυχίας από κάποια σχέση του παρελθόντος που δεν του επιτρέπει να έρχεται σε ισότιμες σχέσεις με τις γυναίκες. Πολλοί άνδρες δεν κάνουν αυτή την επιλογή για λόγους που δε σχετίζονται με το γυναικείο φύλο αλλά επειδή έχουν συγκεκριμένες ερωτικές επιθυμίες ίσως και κάποιες λανθασμένες αντιλήψεις για τον έρωτα.


Οι γυναίκες από την άλλη κάποιες φορές πληρώνουν και εκείνες για το σεξ αλλά πληρώνουν με άλλο τίμημα. Μπορεί το τίμημα να είναι η κακοποίηση είτε η λεκτική είτε η σωματική και ρισκάρουν πολλές φορές ακόμα και την ασφάλειά τους για μια σχέση στην οποία μάλιστα δεν είναι ευτυχισμένες. Μπορεί να πληρώνει κάνοντας και υποχωρήσεις που ίσως δεν θα έπρεπε. Η γυναίκα μπορεί να πληρώνει ακόμα και με υλικά αγαθά συνήθως, κάνοντας χάρες ή δώρα σε έναν άνδρα. Αλλά και πάλι «πληρώνει» με σκοπό όχι το σεξ αλλά μια σχέση που θα της δίνει την ασφάλεια. Συνήθως δεν πληρώνει για τη μια βραδιά σεξ. Του δίνει ένα αμάξι, ωραία ρούχα, χαρτζιλίκι προκειμένου να έχει το σεξ σε μια σχέση. 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X