Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Νέα Κόντρα Μπουτάρη για την παρέλαση
Νέα Κόντρα Μπουτάρη για την παρέλαση thumbnail

Νέα Κόντρα Μπουτάρη για την παρέλαση

Την αντίδραση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα προκάλεσε η δήλωση του Γιάννη Μπουτάρη ότι θα το σκεφτεί εάν θα πάει στην παρέλαση, επειδή η Περιφέρεια κάλεσε και τη Χ.Α.  


«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε καμία περίπτωση δεν δέχεται μαθήματα δημοκρατίας από τον κύριο Μπουτάρη, ο οποίος πρόσφατα δέχτηκε χορηγία από τη "Χρυσή Αυγή" για την περιβαλλοντική οργάνωση "Αρκτούρος" και αναγκάστηκε να την επιστρέψει μόνο όταν έγινε αποδέκτης της κατακραυγής της κοινής γνώμης και των συμπολιτών μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του κ. Τζιτζικώστα.  


Αφού σημειώνει ακόμη ότι ο κ. Μπουτάρης «προσπαθεί να κλέψει λίγα λεπτά δημοσιότητας, εκμεταλλευόμενος μέχρι και την Εθνική μας επέτειο κατά του φασισμού και του ναζισμού»,  καταλήγει με το εξής σχόλιο:    «Άλλωστε, δεν θα προκαλέσει καμία έκπληξη η επιλογή του, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι προτιμά άλλου είδους παρελάσεις, τις οποίες υποστηρίζει με ιδιαίτερο ζήλο».


Πηγή: www.lifo.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X