Φριτάτα με τυριά και σπαράγγια που θα εντυπωσιάσει!

<h4 class="title"><span style="font-size: small;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: small;"><em>Για 2-4 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: small;">100 γραμμάρια τυρί καμαμπέρ</span><br /><span style="font-size: small;">100 γραμμάρια ροκφόρ</span><br /><span style="font-size: small;">150 γραμμάρια γραβιέρα</span><br /><span style="font-size: small;">8 ολόκληρα αυγά</span><br /><span style="font-size: small;">2 ασπράδια</span><br /><span style="font-size: small;">2 κουταλιές της σούπας γάλα</span><br /><span style="font-size: small;">2 κουταλιές της σούπας φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκκομένα</span><br /><span style="font-size: small;">1 κουταλιά της σούπας βασιλικό</span><br /><span style="font-size: small;">1 κουταλιά της σούπας σχοινόπρασσο</span><br /><span style="font-size: small;">2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο</span><br /><span style="font-size: small;">1 ματσάκι σπαράγγια κομμένα στη μέση και καθαρισμένα</span><br /><span style="font-size: small;">Πιπέρι</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: small;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: small;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: small;">Χτυπάμε τα αβγά και προσθέτουμε το γάλα και το πιπέρι. Ρίχνουμε στα χτυπημένα αυγά τα τυριά, το κρεμμύδι, το βασιλικό και το σχοινόπρασο, τα σπαράγγια καθαρισμένα και κομμένα στη μέση.</span><br /><br /><span style="font-size: small;">Ρίχνουμε ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και όταν ζεσταθεί προσθέτουμε το μείγμα των αβγών. Αφήνουμε τη φριτάτα να σιγοψηθεί για 5 λεπτά και μετά τη βάζουμε στο φούρνο για 5  λεπτά ακόμα.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: small;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: small;">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα