Αρχική / Media (old articles) / Samsung: Πούλησε περισσότερα smartphones από Apple, Nokia και BlackBerry μαζί. 5 εκατ. Galaxy Note 3 μέσα σε 1 μήνα!
Samsung: Πούλησε περισσότερα smartphones από Apple, Nokia και BlackBerry μαζί. 5 εκατ. Galaxy Note 3 μέσα σε 1 μήνα! thumbnail

Samsung: Πούλησε περισσότερα smartphones από Apple, Nokia και BlackBerry μαζί. 5 εκατ. Galaxy Note 3 μέσα σε 1 μήνα!

Νέα στατιστική ανάλυση από την ABI Research για το τρίτο τρίμηνο του 2013 αποκαλύπτει όλα αυτά που λίγο πολύ φανταζόμαστε όλοι. Το 80% των smartphones που πωλήθηκαν τη συγκεκριμένη περίοδο χρησιμοποιούν λειτουργικό σύστημα Android OS, ενώ το 35% αυτών είναι προϊόντα της Samsung.

Με αυτό το ποσοστό, η Samsung αποδεικνύει και πάλι ότι είναι ο μεγαλύτερος παίκτης στην αγορά των smartphones, αφού οι συνολικές πωλήσεις της ξεπερνούν αυτών των Apple, Nokia και BlackBerry μαζί.

Με αφορμή αυτή την αναφορά να προσθέσουμε ότι έχουν πωληθεί ήδη περισσότερα από 5 εκατ. Samsung Galaxy Note 3 μέσα σε 1 μήνα κυκλοφορίας, δηλαδή με ρυθμό διπλάσιο από αυτόν του Galaxy Note 2 που χρειάστηκε 2 μήνες για να φτάσει αυτές τις πωλήσεις.

[via]

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X