Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Δωρεάν εξετάσεις σε ανασφάλιστους στη Θεσσαλονίκη για 10 ημέρες
Δωρεάν εξετάσεις σε ανασφάλιστους στη Θεσσαλονίκη για 10 ημέρες  thumbnail

Δωρεάν εξετάσεις σε ανασφάλιστους στη Θεσσαλονίκη για 10 ημέρες

Τη δυνατότητα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων από 40 γιατρούς για ένα δεκαήμερο (1-10 Νοεμβρίου) δίνει στους ανασφάλιστους και άπορους Θεσσαλονικείς ο κεντρικός Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης. 

Την έναρξη των δωρεάν εξετάσεων θα κηρύξει ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Άδωνις Γεωργιάδης παρουσία του υπουργού Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρου Καράολγου, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Ροταριανών (Πλατεία Φαναριωτών 2 με Παύλου Μελά).

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Ομίλου Ροταριανών, Θεόδωρος Ασπασίδης, γιατροί 16 ειδικοτήτων θα εξετάζουν τους ανασφάλιστους τις καθημερινές 9.00-13.00 και 17.00-21.00 και τα Σαββατοκύριακα 9.00-14.00. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού τηλεφωνώντας στο 2315-555000 (12.00-17.00). Οι ειδικότητες στις οποίες μπορούν να εξετάζονται οι ενδιαφερόμενοι είναι πλαστική χειρουργική, ορθοπαιδική, οφθαλμολογική, ωτορινολαρυγγολογική, ακουολογική, γυναικολογική, αγγειολογική, καρδιολογική, ουρολογική, ογκολογική, μικροβιολογική, οδοντιατρική, παθολογική, παιδιατρική, συμβουλευτική ευρημάτων και ψυχοκοινωνική υποστήριξη.

Ο κ Ασπασίδης επισήμανε ότι αναμένεται να εξεταστούν 5.000 ανασφάλιστοι και άποροι πολίτες και συνέστησε στους ενδιαφερόμενους να προσέρχονται στο ραντεβού τους πέντε λεπτά νωρίτερα προς αποφυγή συνωστισμού. Ο όμιλος Ροταριανών έχει δημιουργήσει και Κοινωνικό Φαρμακείο όπου σε συνεργασία με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης θα παρέχονται δωρεάν τα φάρμακα τα οποία θα συνταγογραφούν οι γιατροί στους εξεταζόμενους.

Η πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης και καλύπτεται οικονομικά από χορηγίες ιδιωτών και επιχειρήσεων που στήριξαν το πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης.

Στο πλαίσιο του προγράμματος της έναρξης του 10ημέρου δωρεάν προληπτικών εξετάσεων στις 8.30 το βράδυ της 2ας Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Άδωνι Γεωργιάδη.


Πηγή: www.real.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X