Αρχική / More / Βιβλία / Προτείνουμε δυο πολύ χρήσιμα βιβλία για το άγχος και την κατάθλιψη
Προτείνουμε δυο πολύ χρήσιμα βιβλία για το άγχος και την κατάθλιψη thumbnail

Προτείνουμε δυο πολύ χρήσιμα βιβλία για το άγχος και την κατάθλιψη

Άγχος και κατάθλιψη: Οι ασθένειες της εποχής μας. Δυο πολύ χρήσιμα βιβλία για την κατανόησή τους που μπορούν να μας προσφέρουν εκπληκτικές πληροφορίες για το πώς μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε, μας προτείνει σήμερα ο συνεργάτης μας, Καθηγητής Ψυχιατρικής, Βασίλης Αλεβίζος. 


"Κατάθλιψη", Ιατρικές Εκδόσεις Βήτα


Αυτό το βιβλίο αναφέρει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κανείς για την κατάθλιψη. Από τα αίτια που την προκαλούν, τα είδη της κατάθλιψης και την αντιμετώπισή τους. Τα πάντα για τη διάγνωση και τη θεραπεία της. Αναλύει πέρα από την φαρμακευτική αντιμετώπιση και τις ψυχολογικές της διαστάσεις. Την επιμέλεια την έχει ο Ομότιμος Καθηγητής Ψυχιατρικής κύριος Χριστοδούλου με την επιστημονική του ομάδα."Άγχος-Ιατρικές και Κοινωνικές διαστάσεις".


Ένα βιβλίο που περιγράφει τα πάντα για το άγχος. Περιγράφει όλες τις μορφές και τις διαταραχές του άγχους, μιλά για τους τρόπους αντιμετώπισης. Μια εξειδικευμένα για το άγχος στη γυναίκα, στα παιδιά και τους εφήβους αλλά και για το άγχος στους ηλικιωμένους. Πώς συνδέεται το άγχος με τις σωματικές νόσους, όπως για παράδειγμα με την κεφαλαλγία; Πώς επηρεάζει το άγχος τη σεξουαλική μας λειτουργία; Μπορεί το άγχος να προκαλέσει κατάθλιψη; Τι είναι η κρίση πανικού και η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και πώς αντιμετωπίζονται; Ένα βιβλίο που πραγματικά μπορεί να βοηθήσει τον αναγνώστη, εξειδικευμένο μεν αλλά με απλή και κατανοητή γλώσσα. Κυκλοφορεί από τις Ιατρικές Εκδόσεις Βήτα.


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X