Ένα νυφικό μακιγιάζ σε ροζ τόνους

Λίγες μόνο μέρες μας χωρίζουν από το καλοκαίρι και η ντουλάπα μας έχει πλημμυρίσει χρώματα! Ήρθε η ώρα να τα μεταφέρουμε και στο μακιγιάζ μας… Το σημαντικό με το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι ότι μπορείτε λόγω των χρωμάτων που θα χρησιμοποιήσουμε να το δοκιμάσετε και όσες ετοιμάζεστε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας!

Από την beauty editor, Ειρήνη Σαΐτη

Δεν ξεχνάμε να απλώσουμε μια καλή ενυδατική για να προετοιμάσουμε το δέρμα μας..

Βήμα 1ο: Ξεκινάμε με το make up (καλό θα ήταν τώρα που έχει αρχίσει ο ήλιος να καίει, το make up να περιέχει spf για προστασία). Δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε μεγάλη ποσότητα για να μη βαρύνουμε πολύ το μακιγιάζ μας.

Βήμα 2ο: Στα μάτια αρχίζουμε απλώνοντας μια απαλή ροζ σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο (ως το σημείο που ξεκινά η γραμμή που δείχνει το βελάκι στη παρακάτω εικόνα). Στη συνέχεια, περνάμε μια πιο σκούρα ροζ σκιά (ή ανοιχτή καφέ) ακριβώς στο σημείο που δείχνει το βελάκι στην εικόνα και τη «σβήνουμε» με ένα μαλακό πινέλο ώστε να φαίνεται σαν συνέχεια της ανοιχτής σκιάς.

Βήμα 4ο: Βάζουμε αρκετή μάσκαρα στις πάνω μόνο βλεφαρίδες. Τέλος, απλώνουμε ρουζ σε ροζ απόχρωση και ένα κραγιόν μεγάλης διάρκειας της εταιρείας maxfactor κι αυτό σε ροζ απόχρωση.Είμαστε έτοιμες!

Τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για το μακιγιάζ είναι:

Σκιές (3πλη παλέτα ροζ αποχρώσεων, 3πλη παλέτα μπεζ – καφέ αποχρώσεων) καθώς και το μαλακό καφέ μολύβι και το ροζ κραγιόν της  εταιρίας Max factor. Τα υπόλοιπα καλλυντικά ( make up, ρουζ και μάσκαρα) είναι της εταιρίας essence.

Όλα τα παραπάνω θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα γνωστής αλυσίδας καλλυντικών.

 

Σχετικά άρθρα