Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι αρνητικές και οι θετικές όψεις του Νοεβρίου
Οι αρνητικές και οι θετικές όψεις του Νοεβρίου thumbnail

Οι αρνητικές και οι θετικές όψεις του Νοεβρίου

Ο φετινός Νοέμβριος είναι ένας μήνας κάπως περίπλοκος και λίγο δύσκολος για όλους. Το ξεκίνημά του, με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή να κινείται ανάδρομα μέχρι τις 10 θα δημιουργήσει ένα ασαφές τοπίο στις καθημερινές σας επικοινωνίες και θα δημιουργεί εμπόδια στις συναλλαγές σας, τόσο τις οικονομικές όσο και τις επαγγελματικές. Στις προσωπικές σας σχέσεις, μην αφήσετε την καχυποψία να σας στοιχειώνει και μείνετε αισιόδοξοι, ώστε να καταφέρετε να μείνετε μακριά από τσακωμούς και ανεπανόρθωτες ζημιές.

 

Στις 3 του μήνα που πραγματοποιείται η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Σκορπιού το κλίμα στις σχέσεις σας αρχίζει να αποσυμπιέζεται. Η ένταση που προκλήθηκε από ανόητες αντιπαραθέσεις, υποχωρεί σταδιακά, οπότε θα αρχίσετε να ηρεμείτε.

 

Από τις 13 του μήνα και μετά, ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς και βοηθά σημαντικά την ερωτική σας ζωή, καθώς κάτι συναρπαστικό μαγειρεύεται σε αυτόν τον τομέα, με την ταυτόχρονη κίνηση της Αφροδίτης που από τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου θα κινείται στον Αιγόκερω.

 

Από τις 10, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία θα μπορέσετε να πάρετε ευκολότερα κάποιες πρωτοβουλίες και να φανείτε πιο ψύχραιμοι σε δύσκολες καταστάσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους, ιδιαίτερα κοντά στην Πανσέληνο που θα λάβει χώρα στις 17 στον Ταύρο.

 

Από τις 22 του μήνα και μετά, που ο Ήλιος θα επισκεφτεί το ζώδιο του Τοξότη, το διάστημα είναι ευνοϊκό για να κυνηγήσετε με μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας μία υψηλότερη ιεραρχικά θέση στον χώρο της δουλειάς σας. Μην διστάσετε να προβάλλετε τις ιδέες και τα εγχειρήματα σας, όσο παράτολμα και αν ακούγονται.

 

Τέλος, λίγο προσοχή ίσως χρειαστεί σε ότι αφορά την οικογένεια και το χώρο του σπιτιού σας γενικότερα, αν είστε όμως ψύχραιμοι, όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα υποδεχτείτε το μήνα των Χριστουγέννων πιο ικανοποιημένοι από ποτέ!

 

 

Θετικές Αστρολογικές Όψεις


2/11 – Σελήνη με την Αφροδίτη: Τύχη στους ελεύθερους εκπροσώπους των ζωδίων. Καλή ημέρα για να δημιουργήσετε μία σχέση.

5/11 – Σελήνη με τον Ουρανό, τον Ήλιο και τον Κρόνο: Ιδανική ημέρα για αυτοκριτική και επανασχεδιασμό των στόχων σας. Με καθαρή σκέψη βάλτε τώρα νέες βάσεις.

8/11 – Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα και Ερμής με την Αφροδίτη: Κάντε σήμερα ξεκαθαρίσματα και συζητήσεις για να προστατέψετε τις ιδιοκτησίες σας αλλά και τα επαγγελματικά σας συμφέροντα.

9/11 – Άρης με τον Κρόνο και Ερμής με τον Ποσειδώνα: Εύνοια στις συμφωνίες και στην λήψη σημαντικών αποφάσεων.

12/11 – Ήλιος με τον Δία: Η επικοινωνία θα είναι στα φόρτε της και είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσετε τις ιδέες σας.

19/11 – Αφροδίτη με τον Δία: Η σημερινή ημέρα φέρνει ρομαντισμό και τρυφερότητα. Αναθερμάνετε τις σχέσεις σας.

23/11 – Σελήνη με τον Ήλιο και Αφροδίτη με τον Κρόνο: Σήμερα θα έρθουν στο προσκήνιο πολλές ευκαιρίες που δεν πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτες.

28/11 – Ερμής με τον Δία και Αφροδίτη με τον Δία: Σήμερα θα υπάρξουν καλές εξελίξεις σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και οικονομικών.

30/11 – Ήλιος με τον Ουρανό: Ευνοούνται αλλαγές στα επαγγελματικά και συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου.

Αρνητικές Αστρολογικές Όψεις


1/11 – Ουρανός με Πλούτωνα και Ήλιος με τον Ερμή: Δυνατή ημέρα με αρκετές δυσκολίες. Δείξτε σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

3/11 – Σελήνη με τον Ήλιο και τον Κρόνο: Αρνητική ημέρα για ξεκαθαρίσματα και κάθε είδους επαφές. Επανεξετάστε τα δεδομένα.

6/11 – Ήλιος με τον Κρόνο: Θα υπάρξει πίεση για οικονομικές συναλλαγές και χρέη που δεν έχουν τακτοποιηθεί. Μακριά από συνεταιρισμούς.

14/11 – Σελήνη με τον Ουρανό, τον Πλούτωνα και τον Δία: Μην υποκύπτετε σήμερα στις πιέσεις που σας ασκούν οι προϊστάμενοι σας, γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών τους και θα το μετανιώσετε αργότερα. Χρησιμοποιήστε την διπλωματία σας.

15/11 – Αφροδίτη με τον Πλούτωνα: Η ημέρα απαιτεί χαλαρότητα και πρέπει πάση θυσία να αποφύγετε συγκρούσεις με οικογένεια και σύντροφο.

17/11 – Σελήνη με τον Ήλιο: Απαιτείται ώριμη σκέψη προτού κάνετε ή πείτε το οτιδήποτε, γιατί οι παρεξηγήσεις παραμονεύουν.

22/11– Σελήνη με τον Δία και Ήλιος με την Αφροδίτη: Καλύτερα σήμερα να απέχετε από κλείσιμο συμφωνιών αλλά και διαπραγματεύσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται!

24/11 – Σελήνη με τον Ερμή και τον Κρόνο και Ήλιος με τον Ποσειδώνα:Έντονες αντιπαραθέσεις με την οικογένεια με αφορμή οικονομικές διαφορές.

26/11 – Ερμής με τον Κρόνο: Παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις είναι στο προσκήνιο. Κινηθείτε με σύνεση και υπομονή.

 

Πηγή: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X