Αρχική / More / Αθλητικά / Με Μαρινάκη πλακώθηκε ο Μίτσελ για το ντέρμπυ
Με Μαρινάκη πλακώθηκε ο Μίτσελ για το ντέρμπυ thumbnail

Με Μαρινάκη πλακώθηκε ο Μίτσελ για το ντέρμπυ

Τελικά ο Μίτσελ είναι το κρυφό ταλέντο. Αργήσαμε να τον καταλάβουμε τον Ισπανό. Κάποιοι, βέβαια, και στον Ολυμπιακό μέσα δεν έχουν πάρει πρέφα ακόμα την εξωπροπονητική του κλάση. Ήθελε το γκολ στο 90’ κι έτσι έγινε. Δεν είναι φοβερό;

Κατ’αρχήν πλακώθηκε με τον Μαρινάκη ο προπονητής του Ολυμπιακού. Άργησα λίγο, αλλά τα έμαθα τα συμβάντα. Ο πρόεδρος ήθελε όσο γίνεται μεγαλύτερη νίκη. Όσο γίνεται με περισσότερα γκολ. «Μιλάς σαν οπαδός» του είπε ο Ισπανός. «Άσε με να κάνω τη δουλειά μου, όπως νομίζω. Το ντέρμπυ θα τελειώσει 1-0 με γκολ του Μήτρογλου στο 90’. Έτσι το έχω κανονισμένο». Αυτά είπε ο Μίτσελ και δεν σήκωνε κουβέντα. 

Τρεις λόγους είχε ο Μίτσελ.
Για να ικανοποιήσει την πλέμπα των γάβρων, που ηδονίζονται «Ένα και να καίει στο 90’».
Για να προστατεύσει τους παίκτες του Ολυμπιακού, εν όψει του αγώνα με την Μπενφίκα. Γύρευε πόσοι θα τραυματίζονταν όταν θα έκαναν το ντου οι βάζελοι στην περίπτωση που ο Μήτρογλου έβαζε το γκολ στο 30-40. 

Και ο τρίτος λόγος να μην κινδυνεύσει ο Παναθηναϊκός με μηδενισμό, με αφαίρεση βαθμών, με αποκλεισμό από τη Λεωφόρο.

Έτσι που λες. Στο 90 είπε του Μήτρογλου ο Μίτσελ, ούτε καν στο 89.

Όλα τα αποκαλύπτει ο αποδυτηριάκιας. Τα ινδιάνικα μαγικά που κάποτε έκανε ο Ρότσα, όπως και το υγρό που ράντιζε με αεροπλάνο τους αντίπαλους παίκτες ο Αλκέτας Παναγούλιας. Τα έχει γράψει όλα ο αποδυτηριάκιας.
apodytiriakias.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X