Οι τάσεις στα χτενίσματα φέτος το καλοκαίρι;

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά πλέον και η διάθεση μας είναι στα ύψη! Έχουμε δει ποιες είναι οι τάσεις στη μόδα και το μακιγιάζ  για Άνοιξη – Καλοκαίρι 2013 αλλά όχι ποιες είναι οι τάσεις στα μαλλιά…
Φυσικά χρώματα, φυσικό styling, πλεξούδες σε όλες τους τις μορφές, αλλά και έντονους όγκους για πιο παιχνιδιάρικες νύχτες!

mallia-anoixi-2013

 

Αυτό φυσικά δεν ακυρώνει το πάντα in fashion sleek, (το απόλυτο ίσιο)!

anoixi-mallia-2013

 

αλλά και τις χαλαρές φυσικές βαγκ, όπου αναδεικνύουν πάντα την θηλυκή πλευρά και χαρίζουν γοητεία! Το μυστικό βέβαια για φέτος είναι να διατηρήσουμε, όσο το δυνατόν περισσότερο τα μαλλιά στην φυσική τους κατάσταση, τονίζοντας γλυκά τις άκρες με 2 τόνους ανοιχτότερη απόχρωση, ( όχι ombre) και περνώντας τα με ένα ελαφρύ λούσιμο, με ήπια χρωμογαλακτώματα, για φυσικές λάμψεις.

steka
Ένα βασικό tip για το styling είναι να τυλίξουμε ακανόνιστες τούφες με μεγάλα ρόλλεϋ για όγκο, να τα κρατήσουμε αρκετά για να φορμαριστούν, (σ’ αυτό θα βοηθήσει η χρήση σεσουάρ) και να τα αφήσουμε ατημέλητα, χρησιμοποιώντας ίσως ένα μικρό λουλούδι ή μια διακριτική στέκα για να δώσουμε ένα light summer style, όπου σε συνδυασμό με ένα γλυκό μαύρισμα, θα μας προσθέσει πόντους, για μια απόλυτα καλοκαιρινή εμφάνιση!
Φέτος δώστε έμφαση στην φυσική σας πλευρά και απολαύστε ένα μοναδικό καλοκαίρι γεμάτες στυλ!

Πηγή: fashionaddicted.gr

 

 

 

Σχετικά άρθρα