3 tips για να μακρύνετε τα μαλλιά σας!

Οι περισσότερες αν όχι όλες οι γυναίκες, θέλουμε να έχουμε μακριά, λαμπερά και υγιή μαλλιά. Δυστυχώς όμως, δημιουργείται κάτω από πολλές συνθήκες η ψαλίδα και μας χαλάει τα σχέδια.

Σκεφτήκαμε λοιπόν να σας παρουσιάσουμε 3 σπιτικές και πάνω από όλα φυσικές συνταγές που αν τις κάνετε τακτικά θα δείτε τα μαλλιά σας να μακραίνουν!

Μια μάσκα μπορεί να μακρύνει τα μαλλιά;
Μία πολύ καλή μάσκα είναι αυτή που περιέχει  αβοκάντο και έλαιο καρύδας. Συγκεκριμένα, ανακατεύετε 1 κουταλιά της σούπας  μέλι, 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, 1 κουταλιά της σούπας έλαιο καρύδας και μισό πολτοποιημένο αβοκάντο.  Έπειτα, απλώστε το μείγμα στα μαλλιά σας και αφήστε το τουλάχιστον για μισή ώρα. Για πιο γρήγορα αποτελέσματα, εφαρμόστε αυτή τη μάσκα μια φορά την εβδομάδα.

Είχατε σκεφτεί σε τι μπορεί να είναι χρήσιμη μία πατάτα πέρα από το φαγητό;

Κι όμως μπορεί να μακρύνει τα μαλλιά σας! Συγκεκριμένα, το νερό μέσα στο οποίο έχουν βράσει οι πατάτες. Αφήστε το λοιπόν να κρυώσει και ρίξτε το στα μαλλιά σας…Στη συνέχεια λουστείτε όπως συνηθίζετε.

Και τώρα η οικονομική και πανεύκολη λύση!

Μια απλή και πάνω από όλα οικονομική μάσκα που μπορείτε να κάνετε είναι αυτή με το ελαιόλαδο. Απλώστε από τη μέση και κάτω των μαλλιών σας, -προσοχή όχι στη ρίζα γιατί θα λαδώνουν πιο γρήγορα-  με ελαφρώς ζεστό ελαιόλαδο και αφήστε το για όση ώρα μπορείτε. Ακόμα και όλο το βράδυ. Ξεπλύνετε όμως τα μαλλιά σας πολύ καλά.

Σχετικά άρθρα