Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Τα λόγια ενός μικρού αγοριού που έκαναν έναν καταστηματάρχη να δακρύσει
Τα λόγια ενός μικρού αγοριού που έκαναν έναν καταστηματάρχη να δακρύσει  thumbnail

Τα λόγια ενός μικρού αγοριού που έκαναν έναν καταστηματάρχη να δακρύσει

Συγκίνηση προκάλεσε σε έναν ιδιοκτήτη καταστήματος της Χαλκίδας η στιχομυθία που είχε ένα μικρό αγόρι με τον πατέρα του μέσα στο μαγαζί. Ο καταστηματάρχης μάλιστα, δάκρυσε όταν άκουσε πως ο μικρός θα ζητήσει από τον Αγιο Βασίλη ένα δώρο όχι για εκείνον, αλλά για το νηπιαγωγείο, καθώς ο πατέρας του αδυνατεί να του το αγοράσει.


«Μπαμπάκα, στο σχολείο μου δεν μπορούμε να ακούσουμε παραμύθια και τραγουδάκια. Θέλω να γίνω καλός μαθητής και να πάω να σπουδάσω» ήταν τα λόγια του μικρού που κοίταξε τον πατέρα του σαν να του έλεγε να το αγοράσει και να το δώσει στο νηπιαγωγείο.


«Δεν έχουμε λεφτά παιδί μου, το εργοστάσιο που δούλευα έκλεισε» ήταν τα λόγια του πατέρα. Το μικρό αγόρι, ωστόσο, είπε στον πατέρα του πως θα το ζητήσει από τον Αγιο Βασίλη.«Δεν θέλω δώρο για μένα» υποστήριξε, σύμφωνα με το evianews.


Τα λόγια του μικρού αγοριού προκάλεσαν συγκίνηση στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος δάκρυσε ακούγοντας τα όσα ειπώθηκαν από το στόμα του. Ωστόσο, όταν ο πατέρας πήγε στο ταμείο βρέθηκε μπροστά σε μία ευχάριστη έκπληξη.


Μία πωλήτρια είχε αφήσει στο ταμείο το ηχοσύστημα.
«Μα δεν έχω χρήματα να το αγοράσω» ήταν τα λόγια του πατέρα.«Σας το κάνει δώρο το κατάστημα μας, κύριε» απάντησε η πωλήτρια.
Πηγή: www.iefimerida.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X