Αρχική / Συνταγές / Κυρίως / Πώς θα κάνεις το κρέας να λιώνει στο στόμα!
Πώς θα κάνεις το κρέας να λιώνει στο στόμα! thumbnail

Πώς θα κάνεις το κρέας να λιώνει στο στόμα!

Υλικά


Μπριζόλες μοσχαρίες ή χοιρινές
1 ακτινίδιο
Αλάτι
Πιπέρι


 


 

 


Εκτέλεση


Τρίβουμε το μισό ακτινίδιο στον τρίφτη και αλείφουμε τις μπριζόλες με το πολτοποιημένο ακτινίδιο περίπου 1 κουταλάκι γλυκού από τον πολτό σε κάθε μπριζόλα (προσοχή στην ποσότητα.) Στη συνέχεια πασπαλίζετε με αλάτι, πιπέρι και από τις δυο πλευρές και καλύπτετε τις μπριζόλες με μεμβράνη. Αποθηκεύετε στο ψυγείο για 20 λεπτά. Το κρέας θα έχει μαλακώσει και θα είναι έτοιμο για ψήσιμο.


 


 




Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X