Αρχική / More / Celebrity news / Έλληνας ο υποψήφιος της Ελβετίας στην Eurovision 2014
Έλληνας ο υποψήφιος της Ελβετίας στην Eurovision 2014 thumbnail

Έλληνας ο υποψήφιος της Ελβετίας στην Eurovision 2014

Είναι ένας "εκκεντρικός" καλλιτέχνης – δημιουργός των τραγουδιών του ,που ξεκίνησε την καριέρα του ως χορευτής και μεταπήδησε στη παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών, στο σχεδιασμό ρούχων αλλά και φυσικά στο τραγούδι! O Derek Liontis θεωρείται από πολλούς ώς ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα μιας που στυλιστικά μεταμορφώνεται ανα περιόδους για το κοινό του και ασχολείται με το τραγούδι με όνειρό του να πατήσει στο stage της Eurovision. Στην Ελβετία στέλνει το "Live without you", μια ροκ μπαλάντα. Η ώρα της ψηφοφορίας ξεκίνησε.

 

 

Πηγή: www.parapolitika.gr

Ο Derek Liontis θεωρείται από πολλούς ως ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα μιας που στιλιστικά μεταμορφώνεται ανά περιόδους για το κοινό του και ασχολείται με το τραγούδι με όνειρο του να πατήσει το stage της eurovision. Στην Ελβετία στέλνει το “Live without you” μια ροκ μπαλάντα. Η ώρα της ψηφοφορίας ξεκίνησε! – See more at: http://www.apospasma.gr/ArticleDetails/tabid/82/ArticleID/528597/Default.aspx#sthash.grSvkP1m.dpuf


Ο Derek Liontis θεωρείται από πολλούς ως ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα μιας που στιλιστικά μεταμορφώνεται ανά περιόδους για το κοινό του και ασχολείται με το τραγούδι με όνειρο του να πατήσει το stage της eurovision. Στην Ελβετία στέλνει το “Live without you” μια ροκ μπαλάντα. Η ώρα της ψηφοφορίας ξεκίνησε!


 


– See more at: http://www.apospasma.gr/ArticleDetails/tabid/82/ArticleID/528597/Default.aspx#sthash.grSvkP1m.dpufΕίναι ένας "εκκεντρικός" καλλιτέχνης – δημιουργός των τραγουδιών του ,που ξεκίνησε την καριέρα του ως χορευτής και μεταπήδησε στη παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών, στο σχεδιασμό ρούχων αλλά και φυσικά στο τραγούδι! – See more at: http://www.apospasma.gr/ArticleDetails/tabid/82/ArticleID/528597/Default.aspx#sthash.grSvkP1m.dpuf

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X