Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω για τέσσερις μήνες! Ποια ζώδια ευνοούνται;
 Η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω για τέσσερις μήνες! Ποια ζώδια ευνοούνται;  thumbnail

Η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω για τέσσερις μήνες! Ποια ζώδια ευνοούνται;


Ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης η Αφροδίτη, επισκέπτεται το κάθε ζώδιο για ένα μήνα περίπου. Όμως τώρα κάνει την έκπληξη και από την Τρίτη έχει εγκατασταθεί στο ζώδιο του  Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει για τέσσερις ολόκληρους μήνες!

 

Και μπορεί ο πλανήτης του έρωτα και της καλοπέρασης να «μην τα δίνει όλα» μέσα από τη συντηρητική φύση του Αιγόκερω, ωστόσο αυτή δεν είναι μια άσχημη θέση της Αφροδίτης. Και πιστέψτε με, επειδή σε όλα υπάρχει ένας …μύθος, γνωρίζω άντρες και γυναίκες με πλανητική έμφαση στο συγκεκριμένο ζώδιο που το ερωτικό ταμπεραμέντο τους δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από άλλους που έχουν την Αφροδίτη σε παραδοσιακά «αφροδίσια» ζώδια όπως ο Ταύρος ή ο Ζυγός.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μέχρι 5 Μαρτίου 2014.

 

Η είδηση λοιπόν τηλεγραφικά είναι η εξής: Στις 5 Νοεμβρίου 2013,η Αφροδίτη ξεκινάτο μακρύ ταξίδι της στο ζώδιο του Αιγόκερω, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 5 Μαρτίου 2014, αφού θα πραγματοποιήσει και ανάδρομη πορεία από τις 21 Δεκεμβρίου 2013 μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2014. 

 

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και τα ζώδια.

 

Είναι λογικό τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την επιρροή αυτής της διέλευσης να είναι οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, Παρθένοι, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύες.

 

Ωστόσο λίγο-πολύ όλοι θα ευεργετηθούμε από την ….αρμένικη βίζιτα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω. Μην ξεχνάμε, ότι η Αφροδίτη είναι στην πραγματικότητα ένας «μικρός Δίας» και με τις διελεύσεις της, εκτός από τον ερωτικό τομέα, τονίζονται και άλλοι,, όπως ο οικονομικός, αλλά και ο χώρος των επαγγελματικών μας. 
Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X