Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / «Άγιε Βασίλη θέλω χρήματα»
«Άγιε Βασίλη θέλω χρήματα» thumbnail

"Άγιε Βασίλη θέλω χρήματα"

Εν όψει της άφιξης του Αϊ Βασίλη, οι Έλληνες φέτος αδιαφορούν για ρουχισμό και ηλεκτρονικά είδη και ζητάνε αποκλειστικά χρήματα!


Τα μετρητά είναι η πρώτη επιλογή δώρου που θέλουν να λάβουν φέτος τα Χριστούγεννα οι πολίτες στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, με τρανές εξαιρέσεις το Λουξεμβούργο όπου πρωτοστατούν τα βιβλία και την Νότια Αφρική όπου την πρωτιά κερδίσουν οι σοκολάτες.


Οι Έλληνες παραμένουν επιφυλακτικοί με το πορτοφόλι τους, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη μείωση της τάξης του 12.8%, στις δαπάνες που έχουν σκοπό να κάνουν την υπόλοιπη εορταστική περίοδο.


Στην υπόλοιπη Ευρώπη, το ποσοστό αυτό υπολογίζειται κατά μέσο όρο στα 450 ευρώ, πρώτη φορά αυξημένο σε σχέση με αντίστοιχη έρευνα του 2008, με τις χώρες της Βόρειας Ευρώπης κυρίως να είναι διατεθειμένες να ξοδέψουν παραπάνω χρήματα φέτος. Αυτά είναι μερικά από τα αποτελέσματα της ευρωπαϊκής έρευνας που πραγματοποίησε η εταιρεία Deloitte για τις καταναλωτικές τάσεις της χριστουγεννιάτικης περιόδου.


 


Πηγή:www.enikos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X