Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Παιδιά βλέπουν για πρώτη φορά βίντεο με προτάσεις γάμων γκέι ζευγαριών και υποστηρίζουν την αγάπη [βίντεο]
Παιδιά βλέπουν για πρώτη φορά βίντεο με προτάσεις γάμων γκέι ζευγαριών και υποστηρίζουν την αγάπη [βίντεο]   thumbnail

Παιδιά βλέπουν για πρώτη φορά βίντεο με προτάσεις γάμων γκέι ζευγαριών και υποστηρίζουν την αγάπη [βίντεο]


Είναι παιδιά δημοτικού και τα περισσότερα από αυτά δεν γνωρίζουν ακριβώς τι σημαίνει γκέι ή τι στερεότυπα έχει η κοινωνία.

Αφού παρακολουθήσουν δυο προτάσεις γάμου πρώτα από άντρα σε άντρα και μετά από γυναίκα σε γυναίκα καλούνται να πάρουν θέση γι αυτό που βλέπουν και η απάντηση είναι συγκλονιστική.

Μπορεί ορισμένα από τα παιδιά στην αρχή να κοιτούν με απορία, όπως στην πορεία της ιστορίας συγκινούνται και καταλήγουν στην ίδια συνιστώσα: ο καθένας θα πρέπει να μπορεί να κάνει αυτό που τον χαροποιεί. Όπως λέει μάλιστα ένα από τα παιδιά «Ακόμη κι αν δεν είναι δικό μου πρόβλημα, θα παλέψω γι' αυτό αν μπορώ».

Πρόκειται για την πιο ειλικρινή και ανθρώπινη απάντηση που μπορεί να δώσει μόνο κάποιος που έχει ανοιχτό μυαλό. Και αυτό σίγουρα είναι ένα παιδί. Και στα μάτια των παιδιών η αγάπη είναι αυτή που κερδίζει.


 
Διαβάστε περισσότερα

Πηγή: www.iefimerida.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X