Εύκολα ρολά μπέικον με σπαράγγια και τυρί κρέμα

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 6-8 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">250 γραμμάρια φέτες μπέικον</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κονσέρβα σπαράγγια βρασμένα για 5 λεπτά</span><br /><span style="font-size: medium;">142 γραμμάρια ημιανάλατο τυρί ή ανθότυρο</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουτάλι τσαγιού ζεστό γάλα</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλιά του γλυκού καρυκεύματα (μείγμα μαύρο πιπέρι με λευκό)</span><br /><span style="font-size: medium;">½ τούφα ψιλοκομμένος άνηθος</span><br /><span style="font-size: medium;">1/2 κουταλιά του γλυκού πάπρικα</span><br /><span style="font-size: medium;">Σέλινο για γαρνιτούρα</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Σε μια κατσαρόλα με μπόλικο νερό βράζετε τα σπαράγγια για 5 λεπτά, ίσα ίσα να μαλακώνουν αλλά να παραμείνουν τραγανά.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Κόβετε τις φέτες από μπέικον στη μέση διαγώνια. Ανακατεύετε τα υπόλοιπα υλικά.</span><br /><span style="font-size: medium;">Τυλίγεται τα κομμάτια του μπέικον μέσα στα σπαράγγια και τυλίγεται σε χωνάκια και γεμίζετε το καθένα με μια κουταλιά από το μείγμα τυριού προαιρετικά.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Κατόπιν κόβετε σε φέτες 2 εκ. το μπέικον με τα σπαράγγια μπήγετε μια οδοντογλυφίδα σε κάθε κομμάτι και σερβίρεται με φρέσκο σέλινο.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα