Μπράουνις με τυρί κρέμα και σοκολάτα

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">125 γραμμάρια βούτυρο</span><br /><span style="font-size: medium;">125 γραμμάρια κουβερτούρα</span><br /><span style="font-size: medium;">200 γραμμάρια ζάχαρη</span><br /><span style="font-size: medium;">3 αυγά, ελαφρά χτυπημένα</span><br /><span style="font-size: medium;">50 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις</span><br /><span style="font-size: medium;">50 γραμμάρια κακάο</span><br /><span style="font-size: medium;">0.25 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ</span><br /><span style="font-size: medium;">200 γραμμάρια τυρί κρέμα</span><br /><span style="font-size: medium;">50 γραμμάρια ζάχαρη άχνη</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ανακατεύετε καλά το βούτυρο, την κουβερτούρα και τη ζάχαρη, μέχρι να λιώσουν τελείως.</span><br /><span style="font-size: medium;">Αφαιρείτε το μείγμα από τη φωτιά και προσθέτετε τα αυγά, ανακατεύοντας διαρκώς.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Προσθέτετε το αλεύρι, το κακάο και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύετε ξανά.</span><br /><span style="font-size: medium;">Βάζετε το μείγμα σε ένα μεταλλικό πυρέξ – διαστάσεων 18εκ. επί 28 εκ. περίπου – αφού πρώτα το έχετε αλείψει με λίγο βούτυρο και προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Σε ένα μπολ, χτυπάτε το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να μαλακώσουν. Με ένα κουτάλι χύνετε τυχαία το μείγμα σε όλο το πυρεξ, πάνω από τη σοκολάτα.</span><br /><span style="font-size: medium;">Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι, σχηματίζετε λευκές γραμμές.</span><br /><span style="font-size: medium;">Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 35-40 λεπτά.</span><br /><span style="font-size: medium;">Αφήνετε το γλυκό να κρυώσει προτού το κόψετε σε κομμάτια.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα