Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / O Eρμής γύρισε σε ορθή πορεία, το σκωτσέζικο ντους της Αφροδίτης όμως τώρα ξεκινά . Ποιοι επηρεάζονται;
O Eρμής γύρισε σε ορθή πορεία, το σκωτσέζικο ντους της Αφροδίτης όμως τώρα ξεκινά . Ποιοι επηρεάζονται; thumbnail

O Eρμής γύρισε σε ορθή πορεία, το σκωτσέζικο ντους της Αφροδίτης όμως τώρα ξεκινά . Ποιοι επηρεάζονται;

Ξεκινώντας, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 10 Νοεμβρίου με αποτέλεσμα να σταματούν τα παρατράγουδα στους τομείς που κυβερνά ο συγκεκριμένος πλανήτης, ιδιαίτερα στην επικοινωνία και στις συγκοινωνίες. Το χάος  που επικρατούσε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες στους συγκεκριμένους τομείς αμβλύνεται και σταδιακά σταματά να μας ταλαιπωρεί.


Καθώς όμως ο Ερμής θα παραμείνει σε αυτή τη ζωδιακή θέση, στο ζώδιο δηλαδή του Σκορπιού μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου αναμένεται να φέρει ανακατατάξεις στα οικονομικά ζητήματα που ταλαιπωρούν τον περισσότερο κόσμο.


Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που επαναλαμβάνεται  για μια ακόμα φορά στις 11 Νομβρίου μας δίνει το δικαίωμα να ονειρευόμαστε κάτι καλύτερο για τη ζωή μας.
 
Βέβαια, η καλύτερη όψη της εβδομάδας δεν μπορεί να είναι άλλη από το τρίγωνο Ήλιου-Δία που σχηματίζεται στις 12 Νοεμβρίου, και αποτελεί ένα θαυμάσιο αστρικό σημάδι, καθώς προσδίδει τύχη και επέκταση σε σημαντικούς τομείς της ζωής του καθένα από εμάς. Αυτό βέβαια εξαρτάται και από το προσωπικό ωροσκόπιο, καθώς ανάλογα με τους οίκους όπου γίνεται η σημαντική αυτή όψη θα υπάρξει και η εύνοια στις αντίστοιχες δραστηριότητες.  Οι όψεις του Ερμή με τον Ποσειδώνα και του Ήλιου με τον Δία θα ευνοήσουν περισσότερο τα ζώδια της Γης και του Νερού (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες).


Το σκωτσέζικο ντους της Αφροδίτης σε σύνοδο με Πλούτωνα


Ως εδώ πάμε καλά. Στις 15 Νοεμβρίου όμως, έχουμε το σκωτσέζικο ντους.
 
Η ψυχρολουσία έρχεται με τη σύνοδο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα μέσα από τον Αιγόκερω και σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό. Πρόκειται για μια όψη που αναμένεται να λειτουργήσει τόσο σε προσωπικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο.


Δύο τρείς μέρες πριν και άλλες τόσες μετά από την εκδήλωση του φαινομένου, αναμένονται  ανατροπές σε πολιτικές και εθνικές συμμαχίες, παραιτήσεις βουλευτών και αλλαγές στο πολιτικό πεδίο. Σε προσωπικό επίπεδο συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή σεΚριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους οι οποίοι εκείνη την περίοδο δεν θα πρέπει να πάρουν ρίσκο ούτε να προβούν σε σημαντικές αποφάσεις. 


 


Πηγή: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X