Αρχική / Μόδα & Ομορφιά / Μυστικά για lifting ματιού!
Μυστικά για lifting ματιού! thumbnail

Μυστικά για lifting ματιού!

Θέλετε να δείχνετε νεότερη και ξεκούραστη; Σας παρουσιάζουμε μια νέα τεχνική που επιλέγουν να κάνουν κορυφαίοι make up artist στο εξωτερικό και γίνεται τάση σιγά – σιγά και στην Ελλάδα…

Θα χρειαστείτε:

Ένα ελαφρύ ροζ μολύβι ματ

Πως να τονίσετε το βλέμμα σας!

Θέλουμε να βεβαιωθείτε ότι όταν τονίζετε τα φρύδια σας, να επισημάνετε κάτω από ολόκληρο το φρύδι, όχι μόνο το εξωτερικό ήμισυ του φρυδιού.

Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα ελαφρύ ροζ μολύβι ματ  αντί για λευκή σκιά (που αποσπά την προσοχή)

Και να σας υπενθυμίζουμε ότι φωτίζοντας το κόκαλο του φρυδιού δεν πρέπει να φαίνεται. Πρέπει να είναι σαν μια ψευδαίσθηση που αντλεί το φως στην περιοχή και δημιουργεί την εμφάνιση της άρσης του φρυδιού. Έτσι πρέπει να απλώσετε το μολύβι πάρα πολύ καλά!

Τα βήματα που πρέπει να κάνετε είναι γρήγορα και εύκολα…

1. Ξεκινήστε από την εσωτερική γωνία του φρυδιού και σχεδιάστε μια γραμμή ακριβώς κάτω από αυτό σε όλη τη διαδρομή προς την εξωτερική γωνία.

2. Ανακατέψτε το προϊόν στο δέρμα με το δάχτυλό σας. Αν αναμιχθεί πάρα πολύ, επαναλάβετε και τα δύο βήματα. Θα πρέπει να απλωθεί το μολύβι αρκετά ώστε να μην μπορείτε να δείτε τη γραμμή καθόλου, αλλά όχι πάρα πολύ ώστε να μην είναι αποτελεσματικό.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X