Αρχική / Ψυχολογία / Με αντιπαθεί ή όχι; Πώς να καταλαβαίνεις τις γυναίκες
Με αντιπαθεί ή όχι; Πώς να καταλαβαίνεις τις γυναίκες thumbnail

Με αντιπαθεί ή όχι; Πώς να καταλαβαίνεις τις γυναίκες

Γνωρίζατε ότι υπάρχει η "εκφραση της σκύλας" στο πρόσωπο ; Εγώ δεν το ήξερα.  Καθώς ήμουν στο λεωφορείο πριν λίγο καιρό το ανακάλυψα, στη διαδρομή που έκανα για τη προπόνηση μπάσκετ.


Οπώς καταλαβαίνετε, για να παίξει κανείς μπάσκετ ή οποιοδήποτε σπορ η ένδυση του πρέπει να  είναι συγκεκριμένη. Είχα φορέσει λοιπόν το καινούριο μου σορτσάκι , το οποίο είχα αγοράσει ακριβώς για αυτό το σκοπό. Προφανώς και δεν ήταν κάτι προκλητικό, εννοώ δεν ξέρω αν υπάρχουν προκλητικά αθλητικά σορτσάκια αλλά και πάλι και  να υπήρχαν δεν θα τα επέλεγα.  Επιπλέον έξω είχε ζέστη οπότε ήμουν καλυμένη και από αυτή την άποψη.


Δυστυχώς η κυρία που μόλις είχε μπει μέσα στο λεωφορείο είχε άλλη άποψη για το ντύσιμό μου και αυτό φάνηκε όταν συναντήθηκαν τα βλέματά μας.  Είχε αυτό το ύφος, αυτή την " έκφραση σκύλας" η οποία και έκρινε-η τουλάχιστον έτσι νόμιζα- το "πολύ" προκλητικό μου σορτσάκι. Φυσικά και δεν το ξαναφόρεσα.


Για καλή μου τύχη , έπεσα πάνω σε ένα βίντεο  στο ίντερνετ , το οποίο εξηγούσε ακριβώς αυτήν την έκφραση.   Τι είναι όμως η "έκφραση της σκύλας" ; 


Η έκφραση αυτή είναι στη ουσία η πραγματική όψη του προσώπου μας όταν δεν παίρνουμε απολύτως καμία έκφραση.  Είναι αυτό το κενό βλέμα με το ελαφρώς συνοφριομένο ύφος  και το ελάχιστα ανοικτό στόμα, που σε κάποιους ανθρώπους  είναι λες και θέλουν να σε χαστουκίσουν , ενώ στη πραγματικότητα έτσι απλά είναι το πρόσωπό τους.   Όλοι το κάνουμε και εγώ και εσείς , άθελα μας χωρίς να το καταλαβαίνουμε . Είναι κάτι τελείως φυσιολογικό αν και κάποιες φορές παρεξηγίσιμο


Τώρα ήξερα, γιατί εκείνη η κυρία με στραβοκοίταξε –εκτός αν όντως είχε κάποιο θέμα με την εμφάνισή μου-και μπορώ να ξαναφορέσω το σορτς μου ( μόνο σας παρακαλώ μη με κοιτάτε) 


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X