Αρχική / Πολιτισμός / City life / Δείτε πως με ένα κλικ μπορείτε να περιηγηθείτε σε 7 θεματικά μουσεία στην Ελλάδα!
Δείτε πως με ένα κλικ μπορείτε να περιηγηθείτε σε 7 θεματικά μουσεία στην Ελλάδα!   thumbnail

Δείτε πως με ένα κλικ μπορείτε να περιηγηθείτε σε 7 θεματικά μουσεία στην Ελλάδα!


Το μουσείο μετάξης στο Σουφλί, περιβάλλοντος στη Στυμφαλία, υδροκίνησης στη Δημητσάνα, ελιάς και λαδιού στη Σπάρτη, μηχανουργικής ελαιουργίας στη Λέσβο, μαρμαροτεχνίας στην Τήνο και πλινθοκεραμοποιίας στον Βόλο αποκαλύπτονται και προσφέρουν τη μοναδική εμπειρία επίσκεψης σε κάθε Έλληνα όπου κι αν βρίσκεται. Αρκεί να πλοηγηθεί στη νέα ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Ιδρύματος ομίλου Πειραιώς.


Εξυπνα γραφιστικά, αναλυτικά βίντεο, στοιχεία και εργαλεία πλοήγησης ανοίγουν τον χάρτη των επτά θεματικών μουσείων – και όχι μόνο- μέσα από το www.piop.gr. Tο πολιτιστικό Ιδρυμα προχώρησε στη δημιουργία της ιστοσελιδας με αφορμή και την συμπλήρωση δέκα ετών από την λειτουργία του.Ο ψηφιακός επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει, μέσα από ιδιαίτερα επιμελημένο οπτικοακουστικό υλικό, τα επτά θεματικά μουσεία του Δικτύου του ΠΙΟΠ στην ελληνική περιφέρεια, το Ιστορικό Αρχείο και τις αρχειακές συλλογές του, που "ακτινογραφούν" την νεώτερη οικονομική ιστορία της χώρας, τραπεζική, βιομηχανική, αγροτική, και να χρησιμοποιήσει τη Βιβλιοθήκη του που αριθμεί 35.000 τίτλους. Επίσης, μπορεί να ενημερωθεί για όλες τις δραστηριότητες του, εντός και εκτός Αθηνών.Ιδιαίτερα χρηστικό και ενδιαφέρον είναι το ηλεκτρονικό πωλητήριο (e-Shop) του Ιδρύματος στο οποίο διατίθενται ποικίλα είδη, εμπνευσμένα από τη θεματολογία των Μουσείων του.


 Πηγή:www.iefimerida.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X